Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2018. március 12.

Az Ikrek próbálják kevésbé a lelkükre venni a dolgokat, a Vízöntő pedig álljon ki az igazáért. Nézzük, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Ne mindig csak magunkra gondoljunk, néha lepjük meg a szeretteinket apróságokkal, amelyeknek tudjuk, hogy örülni fognak. Így kimutathatjuk, mennyire sokat jelentenek nekünk.

Bika

Ne aggódjunk, ha furcsán viselkednek ma körülöttünk az emberek, inkább jusson eszünkbe, hogy ők is ugyanolyan fáradtak lehetnek a folyamatos hajtástól, mint mi vagyunk. Ne gondoljunk bele többet.

Ikrek

Ne stresszeljük túl a mindennapokat, mert komoly egészségügyi következményei lehetnek, ha mindent a szívünkre veszünk. Próbáljuk kicsit lazábban felfogni a dolgokat.

Rák

Figyeljünk arra, hogyan fogalmazunk, mikor a szeretteinkkel beszélünk, mert önkéntelenül megbánthatjuk őket. A köszönöm és a kérem a varázsszó!

Oroszlán

Munkahelyi problémákkal küszködhetünk, de ne legyünk restek kiállni magunkért. Ha nem hallatjuk a hangunkat, a feletteseink soha nem fogják tudni, hogy problémánk van.

Szűz

Nehezebben indul a hét, mint ahogy azt megszokhattuk, és problémásabban rázódunk bele a munkába. Kezdjük a könnyebb feladatainkkal, és úgy haladjunk a nehezebbek felé, ahogy megjön a munkakedvünk.

Fotó: pexels.com

Fotó: pexels.com

Mérleg

Figyeljünk kicsit jobban oda a pénzügyeinkre, mert ha nem gazdálkodunk okosan, könnyedén kifolyhat a kezeink közül a pénz. Vezessük a kiadásainkat egy applikációban, vagy egyszerűen írjuk le őket valahova.

Skorpió

Egy olyan probléma oldódhat meg végre, amely régóta idegesített és bosszantott bennünket. Óriási kő esik le a szívünkről, ezért szebben indul a hét, mint korábban gondoltuk.

Nyilas

Ha úgy gondoljuk, ideje komolyabbra fordítani egy kapcsolatunkat, ne habozzuk kommunikálni a másik felé. Könnyen lehet, hogy pozitív meglepetésben lesz részünk.

Bak

Előfordulhat, hogy bármennyire is szeretnénk, képtelenek vagyunk kijönni valakivel. Ahhoz, hogy egy kapcsolat, akár baráti, akár szerelmi, működjön, két ember kell – ha a másik felől nem érezzük az igyekezetet, inkább adjuk fel a dolgot.

Vízöntő

Problémák adódhatnak a szerelmi életünkben, amelyek megoldásához több időre lesz szükségünk, mint szeretnénk. Ne hagyjuk, hogy a másik erőszakkal érvényesítse az akaratát, álljunk ki magunkért mi is.

Halak

Úgy érezhetjük, nagy hibát követtünk el, amikor önös érdekeinktől vezérelve eltaszítottunk magunktól valakit, aki sokat jelent nekünk. Itt az ideje, hogy visszaszerezzük, a csillagok állása most kedvez ehhez!