Csillagok

Érdemes észben tartani: ez a 6 csillagjegy a legféltékenyebb

Egy kapcsolatban sem szerencsés dolog, ha felüti a fejét a féltékenység. Vannak azonban olyanok, akik egyszerűen minden apró jelre ugranak, de ha nincs is okuk a bizalmatlanságra, akkor is kételkednek, gyanúsítgatnak. Hogy mi áll valójában a féltékenység hátterében, az más kérdés, viszont érdemes észben tartani, hogy ez a 6 csillagjegy a legféltékenyebb mind közül. Merthogy egyes jegyek hajlamosabbak rá.

Kos

Az energiával teli, folyamatosan mozgásban lévő Kosok meglehetősen szenvedélyesek, így a hirtelen harag, a hirtelen felindulás nem ritka az ő esetükben. Vagyis elég egy gyanús mozdulat, egy szó vagy gesztus, amit ha félreértenek, máris gyanakszanak, mert biztosak benne, hogy a másik valamit titkol, valamit nem mond el. Ezzel igencsak megnehezítik a párjuk helyzetét és általában a kapcsolatot.

Rák

Érzékenységüknél fogva a Rákok nem maradhatnak le a listáról. Ők azonban nem azok a „kiabálva számonkérő” típusok, sokkal inkább magukban tartják a félelmeiket és az aggodalmaikat, és csendben szenvednek. Az érzékenységük miatt lehet, hogy olyasmi is gyanakvást kelthet bennük, ami egyébként ártatlan dolog. És mivel nem mondják ki, mi bántja őket, így a megoldás is sokkal nehezebb.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Oroszlán

Szeretnek a középpontban lenni, szeretik, ha minden szempár rájuk irányul, ezért nehezen viselik, ha a párjuk esetleg mással is szimpatizál. A partnerük figyelmére is minden mennyiségben igényt tartanak, s ha az mással foglalkozik, azt már sértésnek veszik, és azonnal elkezdenek gyanakodni, hogy miért nem ők vannak a párjuk figyelmének középpotjában. Hatalomvágyuk és birtoklási kényszerük is ebben erősíti őket.

Szűz

A Szüzek minden esetben a tökéletességre törekszenek, és valahol ezt várják el a párjuktól is. Ha a partnerük valaki mást kezd el dicsérni előttük, rögtön megszületik a fejükben a gyanú, hogy talán azért nem ők a legjobbak a párjuk szerint azon a területen, mert a partnerük azzal a másikkal szimpatizál. A féltékenység ilyen módon nem feltétlenül sűrű vendég a kapcsolatukban, de ha megjelenik, annak lehetőségét elég nehéz elhessegetni a jegy szülötteinek a fejéből.

Skorpió

A birtoklás és a szenvedélyes viselkedés mesterei, akik szinte senkiben nem bíznak, viszont elvárják, hogy bennük 100 százalékig megbízzanak mások. Ha olyan viselkedést tapasztalnak, ami nem tetszik nekik, annak hangot is adnak – a párkapcsolaton belül is. Ez igencsak megnehezítheti a velük való kapcsolatot, mert sokszor nem lehet tudni, hogy „mire ugranak”.

Halak

Az álmodozó és igencsak érzékeny Halak jegyűek sokszor elképzelik, milyen is lenne számukra egy tökéletes kapcsolat (és a tökéletes élet). S ha valami hiba csúszik a szmításukba, mert a párjuk nem úgy viselkedik, nem úgy beszél, ahogy a jegy szülöttei elvárnák azt, azonnal megjelenhet náluk a féltékenység, mert arra gondolhatnak, hogy a párjuk valószínűleg mással is szimpatizál, azért nem viselkedik úgy, ahogy szerintük kellene.