Csillagok

A Jupiter retrográd ciklusában van – ez a 3 csillagjegy különösen szerencsés lesz a szerelemben

A bolygók állása a szerelmi életünkre is hatással lehet: így van ez a Jupiterrel is, amely március 8-án retrográdba fordult, és egészen július 10-ig így is marad. Az alábbi három csillagjegy különösen örülhet a változásnak, hiszen számukra olyan pozitív fordulatokat hoz a szerelem terén, amelyek akár az év egészére is kihathatnak.

Az, hogy a Jupiter retrográdba fordult, nem mindenki számára jelent szerencsét: néhány csillagjegy például kifejezetten rosszul jár a bolygóállással, és sokkal több bosszúságot fog tapasztalni a szerelmi életében, mint korábban. Három csillagjegy azonban olyan változásokra számíthat, amelyek teljesen fellendítik a szerelmi életüket, mindegy, hogy már párkapcsolatban élnek, vagy még csak most keresik az igazit.

Ikrek

Ikrekként hajlamosak vagyunk mindössze egyik oldalunkat megmutatni a párunknak, aztán zokon venni, hogy nem képes az egész személyiségünket megismerni. Gyakran elfelejtjük, hogy a másik csak abból tud dolgozni, amit kimutatunk neki – nem ő tehet róla, hogy néhány dolgot mélyen elzárunk magunkban. Ebben az időszakban a Jupiter hatására úgy érezhetjük, hogy végre megnyílhatunk, és a személyiségünk másik oldalait is megmutathatjuk a szerelmünknek, ő pedig ezért nagyon hálás lesz. Ha van valaki, akivel csak alakulnak a dolgok, pont emiatt dönthet úgy, hogy szeretne komolyabb kapcsolatot is – hiszen végre teljes valónkban láthat minket.

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Rák

Nagyon érzelmesek leszünk a következő egy-két hónapban, és ezt az érzelmességet nem biztos, hogy el tudjuk rejteni a szeretteink elől. Szerencsére most nem is kell, mivel a Jupiter állása miatt ők is sokkal fogékonyabbá válnak az érzelmeinkre, és szavak nélkül megértik, hogy min megyünk éppen keresztül. Olyan megértést tapasztalhatunk, ami teljesen átrendezi a kapcsolatunkat, és magasabb szintre emeli.

Vízöntő

Nem szeretünk a múlton rágódni, és a bolygók állása most lehetővé is teszi, hogy a jövőbe tekintsünk. Még akkor is tisztán látjuk a kapcsolataink jövőjét, ha csak az elején járunk, és csak most ismerkedünk: átlátjuk, hova tartanak, és mennyi energiát érdemes beléjük ölni. Hallgassunk a megérzéseinkre, mert most egyáltalán nem csalnak, és rengeteg szívfájdalomtól kímélhetnek meg. A Jupiter hatására képesek leszünk látni, ki az, aki igazán a társunk lehet, és ki az, aki csak ideig-óráig marad az életünkben, aztán megszűnik fontosnak lenni.