Csillagok

Ez vár ránk a héten a csillagok szerint – 2018. március 12–18.

Izgalmas és változatos hét előtt állunk, persze minden csillagjegy másra számíthat. Hogy milyen lesz a következő néhány nap, az a jövő heti horoszkópból kiderül.

Kos

Igazán örömteli, mosolygós hét előtt állnak a Kosok. Még a munka is könnyebben megy így. Élvezzék ezt az időszakot! Ügyeljenek arra, hogy ne ítélkezzenek mások felett, hagyjanak időt mindenkinek, hogy bizonyítson.

Bika

Meglehetősen inspiráló hét várhat a Bikákra, amit jól felhasználhatnak a munkahelyükön. Legyenek egy kicsit merészek, néha megéri átlépni a szabályokat, hogy izgalmasabb legyen az élet. Legyenek óvatosak utazás közben!

Ikrek

Ne utasítsák vissza a segítséget, mindig jól jöhet egy új ötlet a barátoktól vagy kollégáktól. Akár párt keresnek, akár megállapodtak, a héten a zene játssza a főszerepet – menjenek el táncolni a kedvenc helyükre, vagy fedezzenek fel egy újat.

Fotó:iStock.com/A75

Fotó:iStock.com/A75

Rák

A Rákok elképzelései olykor meglehetősen bonyolultak és furcsák lehetnek mások számára – próbálják meg ezt észben tartani, amikor egy új ötlettel állnak elő. Változás jöhet az életükbe, amiből sokat tanulhatnak.

Oroszlán

Ez a hét tökéletesnek látszik arra, hogy a saját útjukat járják és fejlesszék saját magukat az Oroszlánok. Ne legyenek túl kritikusak sem saját magukkal, sem másokkal szemben. Járjanak nyitott szemmel, legyenek fogékonyak az új dolgokra.

Szűz

Próbáljanak meg türelmesek maradni, még ha nehezüre esik is, a Szűz jegy szülöttei a héten. Ne feledjék, hogy a kompromisszum jó megoldás lehet egy vitás helyzetben. Az érzéseiket osszák meg szeretteikkel, hogy megkönnyebbüljenek.

Mérleg

Itt lehet az ideje egy kis önvizsgálatnak a Mérlegek számára. Vegyék végig, hol tartanak és mit szeretnének, és alaposan vizsgálják meg a motivációjukat. Ne hagyják, hogy bármi elterelje a figyelmüket, ez a hét nem a szórakozás hete.

Skorpió

Mindenkinek vannak hibái, még a Skorpióknak is, nem baj, ha a környezetünk is lát ezekből valamit. A titkokat azért még nem kell kifecsegni. Alkalmas idő lehet arra, hogy egy kicsit kiengedjenek, és ápolják a kapcsolataikat.

Nyilas

Tartsanak ki az álláspontjuk mellett, ne engedjenek másoknak. Ez valószínűleg segíthet abban, hogy a munkahelyükön és a magánéletükben is sikereket érjenek el. Legyenek egy kicsit önzőbbek, olykor mindenki megengedheti magának.

Bak

Próbálják meg jobban megérteni mások érzelmeit. Azt azonban ne felejtsék el, hogy nem mindenki olyan erős, mint a Bakok. A munkahelyi gondok egy kicsit bosszanthatják őket, de a hét végén kiengedhetik a gőzt.

Vízöntő

Ne aggódjanak túlságosan a külsejük miatt. Inkább tartsanak egy szépség- vagy wellnessnapot, hogy megújulhassanak egy kicsit. Tartsák észben azonban, hogy nemcsak a külsővel kell törődni, hanem a szellemmel és a lélekkel is.

Halak

Dolgozzanak egy kicsit az önbizalmukon a Halak jegy szülöttei ezen a héten. Vigyázzanak, a kritikájukkal nehogy megbántsanak másokat. Ne feledjék, hogy a hibáktól csak tökéletesebbek lehetnek az egyes emberek!