Csillagok

Ez a legfontosabb számunkra egy kapcsolatban a horoszkópunk szerint

A csillagjegyünk azt is elárulja, hogy számunkra mi a legfontosabb tulajdonság a szerelemben – nem mindegy, hogy ki mit keres a kapcsolatában, ez ugyanis akár még vízválasztó is lehet a szerelemben.

Kos

Szeretjük a szabadságot, így olyan partnerre van szükségünk, aki szintén ilyen lelkületű. A földhözragadt emberekkel nem jövünk ki jól.

Bika

Szeretjük, ha kimutathatjuk az érzelmeinket, és azt is, ha a partnerünk teszi ugyanezt. A hideg és távolságtartó emberekkel nem tudunk mit kezdeni.

Ikrek

Mivel könnyedén olyan dolgokat képzelhetünk a kapcsolatba, ami benne sincsen, olyan partnert keresünk, aki nyitott, és képes kommunikálni velünk.

Rák

Olyan partnerre van szükségünk, aki az összes hangulatváltozásunkat képes tolerálni, és nem idegesíti fel magát azon, hogy vannak nagyon nyűgös napjaink is.

Oroszlán

Nem érezzük jól magunkat, ha a partnerünk nem fejezi ki a vonzalmát irántunk, ezért olyan férfira van szükségünk, aki képes kimutatni, mennyire odavan értünk.

Szűz

Már az igyekezetet is nagyon értékeljük, így attól függetlenül, hogy egyébként nagyon kritikusak vagyunk, könnyű kijönni velünk. A lényeg az, hogy a másik is tegyen bele a kapcsolatba, ahogyan mi is.

Mérleg

Számunkra az a legfontosabb, hogy a partnerünk egyben a legjobb barátunk is legyen, és igazi csapatként működhessünk vele együtt.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Skorpió

A leginkább a bizalmat értékeljük a kapcsolatban, ha egyszer megnyílunk valakinek, az igazán megtisztelve érezheti magát, ugyanis nem tesszük meg mindenkinek ugyanezt.

Nyilas

A humor a legfontosabb számunkra, képtelenek vagyunk olyan ember mellett élni, akinek nincs jó humorérzéke. Fontos az is, hogy a miénket is értékeljék.

Bak

Muszáj olyan férfivel együttélnünk, aki megért bennünket, és akinek nem kell magyarázkodnunk semmiért. Olyan ritkán érezzük, hogy valaki egyszerűen csak érti, mit miért teszünk, hogy egy ilyen partnert igazán megbecsülünk.

Vízöntő

Nem szeretjük, ha a partnerünk túl ragaszkodó, mi is megőrizzük a függetlenségünket egy kapcsolaton belül is. A másiktól is ezt várjuk.

Halak

Nagyon erős a romantikus énünk, ezért olyan partnert keresünk, aki mellett ezt ki is élhetjük.