Csillagok

Így esünk szerelembe a horoszkópunk szerint

Van, aki lassan, van, aki gyorsan, van, aki hamar kihűl, és van, aki élete végéig lángol. Van, aki nem tudja kezelni, van, aki rögtön elmondja, és van, aki fél kimutatni – ahány ember, annyiféle szerelem. A csillagjegyünk azonban árulkodhat arról, hogy hogyan esünk szerelembe.

Kos

Mindent egyszerre – ez a mottónk az életben is, és a szerelemben is. Azonnal teljesen beleesünk a másikba, az életünket odaadnánk neki, és fülig szerelmesek leszünk.

Bika

Egy életre keresünk partnert magunk mellé, ezért szépen lassan, fokozatosan esünk szerelembe, egyre jobban, ahogy megismerjük a másikat.

Ikrek

Olyan emberre van szükségünk, aki kikapcsolja a racionális oldalunkat, különben meggyőzzük magunkat, miért nem fog működni.

Rák

Egyik pillanatban fülig szerelmesnek érezzük magunkat, a másikban összezavarodunk. Olyan partnert keressünk, aki ezt kezelni tudja!

Oroszlán

Olyan emberre van szükségünk, aki legyezi a hiúságunkat, ha találunk ilyet, azonnal szerelmesek leszünk. Ha azonban nem sikerül ilyen partnert találni, nehezen nyílunk meg.

Fotó: iStock.com/ASIFE

Fotó: iStock.com/ASIFE

Szűz

Szeretünk biztosra menni, ezért mielőtt érzelmileg jobban belekerülünk a kapcsolatba, meggyőződünk arról, hogy biztosan minden stimmel-e, és biztosan annyira összeillünk-e, amennyire kell.

Mérleg

Az ellentétek vonzzák egymást: ezért hajlamosak vagyunk olyan partnert választani, aki a szöges ellentétünk. Kapcsolatfüggők vagyunk, szeretünk magunk mellett tudni valakit.

Skorpió

Muszáj biztosnak lennünk abban, hogy a társunk nem fog minket megbántani, mielőtt engedjük magunkat szerelembe esni. Félünk a csalódástól.

Nyilas

Fenntartásokkal kezelünk minden új kapcsolatot, és nehezen nyílunk meg. De ha végül mégis sikerül, romantikus alkattá válunk.

Bak

Olyanokhoz vonzódunk, akikben kihívást látunk, és ha találunk ilyen partnert, azonnal beleesünk. Nehezen bírjuk a visszautasítást.

Vízöntő

Az ideális társat keressük, ezért nagyon nehezen esünk szerelembe. Ha mégis, akkor a másik nagyon megtisztelve érezheti magát!

Halak

Olyan embert keresünk, akivel együtt építhetjük a jövőnket, ezért több észt viszünk a szerelembe, mint kellene. Kicsit hallgassunk a szívünkre is!