Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2018. február 21.

A Bakok kerüljék ma a konfliktusokat, a Szüzek pedig inkább magukra hallgassanak, mint az ismerősök jó tanácsaira. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Néha-néha muszáj egy kicsit kirúgnunk a hámból – a mai nap lehet a tökéletes arra, hogy ezt meg is tegyük! Majd holnap folytatjuk a megszokott életvitelünket, ma ne sajnáljuk a pénzt és az energiát magunkra.

Bika

Ma az legyen a fő célunk, hogy kicsit magunkba nézünk, és átgondoljuk, valóban boldogak vagyunk-e. Ha ugyanis nem, a csillagok hamarosan változást hozhatnak az életünkbe!

Ikrek

Összezavarodhatunk, hiszen egy jó ismerősünk mást tanácsolhat nekünk, mint amit a szívünk diktál. Döntsük el, hogy melyikre hallgatunk!

Rák

Ha választanunk kell az eszünk és a szívünk között, ma mindenképpen az eszünkre hallgassunk, a megérzéseink ugyanis nagyon csalfák.

Oroszlán

Erősen a változáson gondolkodunk, de nem mindegy, hogy mekkorát akarunk lépni. Ha a karrier terén akarunk változtatni, akkor még várjunk pár napot, és gondoljuk át a helyzetet később is!

Szűz

Ha bárkitől tanácsot kérünk, az nem azt jelenti, hogy feltétlenül hallgatnunk is kell rá. Ezt semmiképp ne felejtsük – ha a megérzésünk teljesen mást mond, hallgassunk inkább arra!

Mérleg

Nagyon érzelmes nap lehet ez a mai számunkra, és érzékenyebbek lehetünk, mint egyébként, ami miatt könnyen megbántódhatunk. Ássuk el hamar a csatabárdot!

Fotó: iStock.com/Ridofranz

Fotó: iStock.com/Ridofranz

Skorpió

Figyeljünk oda, mert ma könnyen veszekedést szíthatunk olyanok között, akiket egyébként nagyon szeretünk. Legyünk inkább a békítő szerepében!

Nyilas

Végre ránk mosolyog a szerencse, és nagyobb mennyiségű pénz állhat a házhoz. Gazdálkodjunk vele okosan, akár megalapozhatja egy régi álmunkat is!

Bak

Mondhatják ránk, hogy konfliktuskerülők vagyunk, de valójában csak nincs kedvünk nyakig belekeveredni a drámába. Ne hallgassunk másokra, és inkább maradjunk ki a veszekedésekből.

Vízöntő

Hiába sikerül mostanában minden, amibe belefogunk, úgy érezzük, hogy a küszöbön van a katasztrófa. Legyünk pozitívabbak!

Halak

Úgy érezhetjük, hogy végtelen lehetőség tárháza áll előttünk – és így is van! Most igazán átérezzük azt, hogy azok lehetünk, akik akarunk, csak ne legyünk lusták lépni is az érdekében.