Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2018. február 19.

A hét első napja sokszor nehezen telik, de vajon mit ígérnek a csillagok mára? Hátha mégsem lesz olyan hosszú ez a hétfő! Mutatjuk, melyik csillagjegy mire számíthat.

Kos

Egy barát kérhet segítséget tőlünk, aki nem feltétlenül érdemli meg – de mégis segítsünk neki! Néha félre kell tennünk a régi érzelmeinket, és akkor is megbocsátani, amikor nem kérik tőlünk.

Bika

Sokáig nem kezeltük prioritásként a karrierünket, de itt az ideje, hogy váltsunk, és végre erre is figyeljünk. Hosszú távon meghálálja majd!

Ikrek

Hamarosan egy olyan személy érkezhet az életünkbe, aki tapasztalatával sokat segíthet valamely területen. Hallgassuk meg, és tanuljunk tőle.

Rák

Most jött el az ideje, hogy igazán magunkba nézzünk, és büszkék legyünk arra, amit eddig elértünk. Megérdemeljük, hogy végre magunknak is nyújtsunk egy kis elismerést, ne csak másoknak.

Oroszlán

A barátaink arra próbálnak meg rávenni minket, hogy mozduljunk ki egy kicsit többet. Igazuk van, hallgassunk rájuk – most ránk fér egy kis kikapcsolódás.

Szűz

Úgy tűnhet, mintha képtelenek lennénk lakatot tenni a szánkra, ami a szívünkön van, azt bizony ki is mondjuk. Próbáljuk meg nem ma megbeszélni a fontos dolgokat az életünkben, főleg ne a munkahelyünkön!

Mérleg

Győződjünk meg arról, hogy senki nem érti félre azt, amit kommunikálni akarunk – különben óriási bajba keveredhetünk. Próbáljunk meg tisztán fogalmazni.

Fotó: iStock.com/gpointstudio

Fotó: iStock.com/gpointstudio

Skorpió

Egy jó barátunk az életét meghatározó döntést hozna, és kéri a tanácsunkat. Óvatosan mondjunk véleményt, ne avatkozzunk bele jobban, mint kellene.

Nyilas

Annak ellenére, hogy mostanában nem vittük túlzásba a munkát, a munkatársaink és a főnökeink abszolút elégedettek a teljesítményünkkel. Azért egy idő után hagyjuk abba a lustálkodást, és húzzunk bele.

Bak

Nagyon rosszul sikerül mostanában titkot tartanunk, ezért inkább kérjük meg az ismerőseinket, hogy ne avassanak be olyan dolgokba, amiket nem szeretnének viszonthallani.

Vízöntő

Ne féljünk segítséget kérni az ismerőseinktől, ha erre van szükségünk – mi is bármikor a segítségükre sietnénk. Nem tudunk mindent egyedül megoldani, ezt muszáj elfogadnunk.

Halak

Ma végre levehetjük a vállunkról a terhet, és kicsit lazíthatunk. Használjuk is ki, és egy darabig ne vállaljunk új felelősséget, sem a munkahelyünkön, sem a magánéletünkben.