Csillagok

Ide kellene utaznunk legközelebb a horoszkópunk szerint

Megszokhattuk már, hogy a születési dátumunk, és így a csillagjegyünk sok mindenben meghatározhatja, befolyásolhatja, milyenek is vagyunk. A személyiségünk jellemzőin túl azonban iránymutató lehet abban is, mit szeretünk, mi áll jól nekünk, mi mindent csinálunk szívesen, és hogyan. Eszerint pedig abban is ötletet adhat, hol kellene eltöltenünk pár napot, hogy feltöltődjünk, kikapcsolódjunk. Íme, ide kellene utaznunk legközelebb a horoszkópunk szerint.

Elképzelhető, hogy utazni szeretnénk, de éppen nem tudjuk, hová menjünk – hiszen annyi szép hely és olyan változatos programok várnak ránk, hogy ha nincs konkrét célunk, igen nehéz lehet a választás. Utazni pedig az év bármely szakában lehet, de a tavaszi-nyári időszak a legoptimálisabb erre. Vagyis ha szívesen útra kelnénk, de esetleg még gondolkozunk azon, merre is induljunk, a csillagjegyünk esetleg a segítségünkre lehet. Hiszen a születési dátumunk olyan sok mindenben lehet iránymutató, talán a kikapcsolódás és a feltöltődés területén is érdemes lehet segítségül hívni az állatövi jegyeket. Mutatunk néhány ötletet, hátha segít a következő utunk céljának eldöntésében: ide kellene utaznunk legközelebb a horoszkópunk szerint.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Kos: A bennük lévő belső tűz folyamatosan hajtja a Kosokat. Valószínűleg a téli hidegből is elegük van már, szeretnének a szabadban kalandozni valami melegebb tájon. Az úti cél kiválasztásánál győződjenek meg mindenképpen arról, hogy sok színes program lesz-e ott.

Bika: Relaxálásra, pihenésre van szükségük a Bikáknak, hiszen olyan hajtós volt az év eleje! Valami nyugodt, pihentető helyet keressenek, ahol esetleg még ki is szolgálják őket, ahol semmi nem zavarja meg a nyugalmukat.

Ikrek: Az Ikrek egy igencsak kíváncsi jegy, értékelik a tudást. Válasszanak olyan úti célt, ahol gazdag történelmi tudásra tehetnek szert, mint például a kínai nagy falon sétálva vagy Görögországban.

Rák: Természetesen ott érzik jól magukat, ahol víz közelében lehetnek. Emellett jó, ha békés is az a hely, nincs nagy tömeg, nincs nagy nyüzsgés. Keressenek egy ilyen tengerpartot, tavasszal még mindenhol kisebb a forgalom.

Oroszlán: Élénkek és harsányak, talán ezért is jót tenne nekik, ha egy kicsit elvonulnának a világ szeme elől egy olyan helyre, amivel később elkápráztathatják a környezetüket. Mit szólnak péládul egy sivatagi túrához?

Szűz: Az érzékeny Szűz jegyűek szeretik az érintetlen, vad természetet. Hagyják maguk mögött a város zaját, és menjenek túrázni a hegyekbe. Keressenek fel egy vulkánt vagy kiránduljanak egy vadregényes erdőben – szakképzett vezetővel, persze.

Mérleg: A Mérleg meglehetősen szociális, szeret emberek között lenni. Vagyis a következő úti célnál jó ötlet lehet a számukra egy szép nagyváros, mint például Koppenhága vagy Stockholm. Így a szépség iránti igényüket és a nyüzsgést is kiélhetik.

Skorpió: A Skorpió jegy szülöttei is meglehetősen érzékenyek – érdemes lehet olyan úti célt választaniuk, ahol szélsőségekkel találkozhat, azokkal kell megküzdenie. Ugorjanak ki ejtőernyővel egy kisgépből – természetesen tandemben.

Nyilas: Az ideális úti cél egy Nyilas számára az, ahol teljesen körbeveheti magát a környezet, a természet szépségeivel. Jó ötlet lehet Marrákes vagy Lisszabon, ahol izgalmas nyüzsgés és kultúra veszi körbe az odalátogatókat.

Bak: A Bakoknak nincs szükségük a luxusra vagy a drága kirándulásokra. Gyűjtsék össze a barátaikat, és menjenek jó messzire a várostól egy sátorral és egy hálózsákkal. A csillagok majd mutatják az utat!

Vízöntő: A Vízöntők is szeretik a társaságot, a nyüzsgést, ugyanakkor szívesen elvonulnak, és a távolról szemlélő szerepében tetszelegnek. Vagyis olyan úti célra lehet szükségük, ahol önmaguk lehetnek, mint például az USA vagy Japán.

Halak: Nem nagy ördöngösség a Halak jegy szülötteinek, hogy milyen célt válasszanak: olyat, természetesen, ahol van víz. Tengerpartok hosszú sora áll a rendelkezésükre, ahol nyugodtan búvárkodhatnak, vagy csak lebeghetnek a hullámok tetején.