Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2018. február 15.

A Mérlegek napja nem úgy alakul, ahogyan eltervezték, a Skorpiók azonban tele lesznek kreatív energiákkal. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Ha túlhajtjuk magunkat, annak nem lesz jó vége. Azok a feladatok, amik várhatnak, most inkább várjanak is, és ha végeztünk a halaszthatatlan dolgokkal, szánjuk pihenésre az időt.

Bika

Lehet, hogy ma meg kell védenünk az álláspontunkat egy beszélgetésben, és ez nem feltétlenül lesz könnyű. Legyünk határozottak, de legyünk készek a kompromisszumra is.

Ikrek

Kihívást tartogathat a mai nap a munkahelyünkön, és bár nagy falatnak tűnik, bíznunk kell benne, hogy képesek vagyunk rá. Ne féljünk segítséget kérni a munkatársainktól.

Rák

Jó híreket kapunk, amik átalakíthatják a jövőbeli terveinket. Mérlegeljük a lehetőségeket, és beszéljük át a dolgot a barátainkkal is.

Oroszlán

Az igazi siker áldozatokkal is jár, ezért ha arra kerül a sor, fontos, hogy le tudjunk mondani bizonyos dolgokról. Előfordul, hogy ez olykor nehezebb, mint elsőre gondolnánk.

Szűz

Nem érdemes sürgetnünk a dolgokat, mert nem csak rajtunk múlik, hogyan alakulnak az események. Legyünk most türelmesek, mindennek eljön az ideje.

Fotó: Unsplash / Kira auf der Heide

Fotó: Unsplash / Kira auf der Heide

Mérleg

Nem úgy alakulnak ma a dolgok, ahogyan elterveztük, és ez kicsit megzavarhatja az állóvizet. Legyünk rugalmasak, és ne bosszankodjunk feleslegesen az apróságokon.

Skorpió

Érdemes ma kihoznunk magunkból a maximumot, mert tele leszünk kreatív energiával. Ez a kisugárzásunk másokat is inspirálni fog.

Nyilas

A ránk nehezedő terhek alatt nem csoda, ha kicsit elveszítjük a motivációnkat, de próbáljunk előretekinteni, és bátran támaszkodjunk a szeretteinkre ebben a helyzetben. Minden meg fog oldódni, ne adjuk fel.

Bak

Valaki, akit régóta ismerünk, most új arcát mutatja nekünk. Nem biztos, hogy könnyű lesz megszoknunk, ám érdemes nyitottnak maradnunk.

Vízöntő

A túlzott bizalmatlanságunk miatt nagy lehetségtől eshetünk el. Legyünk óvatosak, de ne zárkózzunk el valakitől csak azért, mert még nem ismerjük annyira.

Halak

Nem érdemes túl sokat foglalkoznunk egy olyan dologgal, amire nincs ráhatásunk. Sokkal jobb helyet is találhatunk az energiáinknak.