Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2018. február 13.

A Halak számoljon mára egy kis pihenőidővel is, a Szűz pedig hallgasson a megérzéseire. De mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek?

Kos

Általában tele vagyunk energiával, de ez a mai nap kifog rajtunk, és úgy érezhetjük, hogy minden túl fárasztó. Ne kávéval kompenzáljunk, hanem sétáljunk nagyokat a hideg, csípős levegőn – ez kicsit felébreszt!

Bika

Nehezen rázódunk bele a hétbe, a tegnapi és mai napunk is kicsit még a hétvége hangulatában telik. Nem kell aggódnunk, ez a hét is hamar elmúlik majd!

Ikrek

Úgy érezhetjük, hogy nehéz fenntartani a kapcsolatainkat, és mindig mi vagyunk, akik a pluszenergiát beleviszik. Beszéljünk erről azokkal, akik iránt így érzünk, hogy ne maradjon bennünk tüske!

Rák

Nem várt féltékenységre számíthatunk egy közeli ismerősünk (szerelmünk vagy barátaink) felől, ami abszolút felkészületlenül ér minket. Próbáljuk higgadtan kezelni a konfliktust!

Oroszlán

Próbáljunk meg szociális szempontból egy kicsit nyugodtabb hetet összehozni, és ne járjunk annyit el – nekünk is szükségünk van a pihenésre, különben hamar kiéghetünk!

Fotó: iStock.com/ DGLimages

Fotó: iStock.com/DGLimages

Szűz

Ma választanunk kell a barátaink és a munkánk között, de szerencsére képesek leszünk meghozni az ideális döntést úgy, hogy az életünk egyik területe sem sérül. Hallgassunk a megérzéseinkre!

Mérleg

Egy régóta húzódó családi viszály tetőzhet ma, és a közepében találhatjuk magunkat. Próbáljuk meg higgadtan rendezni a konfliktusokat, hiszen ha mi is érzelmet viszünk az egészbe, még hosszabbra és komolyabbra nyúlik majd a vita.

Skorpió

Ma úgy érezhetjük, hogy igazi problémamegoldók vagyunk – bárki fordul hozzánk tanácsért, tudunk neki segíteni. Használjuk ki, és szórjuk nyugodtan a bölcsességet, ma nagyon jók a megérzéseink!

Nyilas

A pénzügyek járnak ma a fejünkben, de a mai nap nem a legmegfelelőbb arra, hogy ebben a témában döntést hozzunk. Aludjunk a dologra még egyet!

Bak

Úgy érezhetjük ma, hogy összecsapnak a fejünk felett a hullámok, és egyszerre kell mindent megoldanunk. Nem lehet, hogy azért van ennyi dolgunk, mert eddig mindent halogattunk?

Vízöntő

Különösen erős hangulatingadozások gyötörhetnek ma minket, de valószínűleg semmiféle orvosi probléma nem áll a háttérben – egyszerűen bal lábbal keltünk fel.

Halak

Menjünk biztosra, és előre csináljunk helyet a napunkban a pihenésnek, hiszen szükségünk lesz rá. Ha ugyanúgy beépítjük a napunkba, mint a meetingeket és a házimunkát, biztos, hogy nem szalasztjuk el!