Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2018. február 12.

A Kosok számára eljött az idő, hogy döntésre jussanak, a Halak pedig használják ki a mai jó szériájukat. De mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek?

Kos

Nem feltétlenül az a lényeg, hogy jó döntést hozzunk, hanem az, hogy jussunk végre dűlőre – kedves Kosok, most már lassan az is jobb, ha a rosszat választjuk, mint az, hogy tovább tétovázunk!

Bika

A Bikák ma ne idegesítsék magukat fel, még akkor sem, ha egy kollégájuk mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen nekik. Fő a nyugalom, a munkahelyen nem éri meg konfrontálódni!

Ikrek

Ne hozzunk elhamarkodott döntéseket, ha arról van szó, hogy nem akarunk többé egy közeli ismerőssel találkozni. Várjunk, hátha csak egy félreértés az, amin összekaptunk, ne tegyünk olyan dolgot, ami végképp elidegenít egymástól minket.

Rák

Nem várt pénz állhat a házhoz a Rák számára, ami, ha ügyesen fekteti be, még akár gyarapodhat is. Jól gondoljuk meg, hogy azonnal elköltjük-e, vagy inkább félretesszük.

Oroszlán

Ha valami böki a csőrünket, ma inkább mondjuk meg, ne fojtsuk magunkba – a csillagok állásának köszönhetően minden konfliktusunk jól oldódik majd meg.

Szűz

Az energiáink ma a kommunikáció felé áramlanak, ügyesen forgatjuk a szavakat, és mindenkit elbűvölünk. Tökéletes nap lehet arra, hogy megoldjuk a konfliktusainkat.

Fotó: Unsplash/ Max Felner

Fotó: Unsplash/Max Felner

Mérleg

Eseménydús hét előtt állunk, de ne felejtsünk el időnként pihenni is, különben könnyen kiéghetünk. A Mérlegek mostanában nagyon sztahanovisták, kicsit vegyenek vissza a munkatempóból, mert a magánéletük bánhatja, ha így folytatják.

Skorpió

Igyekezzünk ma olyan dolgokba belevágni, amiket szívvel-lélekkel csinálunk, különben meglátszódhat rajtunk, hogy nem adjuk át magunkat a munkának teljesen.

Nyilas

Ne üljünk ma otthon, találkozzunk a barátainkkal és a szeretteinkkel – a mai nap a Nyilasok számára kifejezetten sok szociális érintkezést rejt. Ma elbűvölünk mindenkit, és a karizmánk egész héten ilyen marad.

Bak

Magunkba kell néznünk, és megfigyelnünk, mi az, ami valójában bánt minket – a felületes megoldások soha nem jók, a probléma gyökeréig kell hatolnunk. Különben soha nem fogjuk lezárni a konfliktusainkat.

Vízöntő

A Vízöntők ma próbáljanak meg nyugtató napot tartani sok meditációval, forró fürdővel és a kedvenc tévéműsoraikkal. Fontos, hogy megőrizzék a lelki békéjüket, ma könnyedén felborulhat.

Halak

A mai nap csupa szerencsét hoz a Halak számára, ráadásul egy olyan emberrel is újra felmelegíthetjük a kapcsolatot, akiről azt hittük, örökre elveszítettük. Bárcsak minden hét így indulna!