Csillagok

Ez a téli olimpiai sportág illik hozzánk a horoszkópunk szerint

Javában zajlik a téli olimpia a dél-koreai Phjongcshangban, egymás után izgulhatjuk végig a téli sportok legjobbjainak versenyeit. Talán kedvet is kaphatunk egyik-másik számhoz, szívesen kipróbálnánk a lesiklást, a korcsolyázást, vagy száguldanánk egyet a bobbal. De vajon melyik sportág passzol hozzánk a legjobban? A csillagok ebben is utat mutathatnak: ez a téli sport illik hozzánk a horoszkópunk szerint.

Vagy ha nem is pattannánk rögtön lécekre vagy szánkóra, biztosan vannak olyan versenyszámok, amiket szívesen követünk, szívesebben, mint a többit. Merthogy a nemrég elkezdődött téli olimpián sok-sok érdekes sportággal ismerkedhetünk meg és sok versenyt izgulhatunk végig, egyik-másikon még a magyar sportolóknak is drukkolhatunk. De vajon tudjuk-e, hogy melyik téli olimpiai sportág illik hozzánk a leginkább? Nos, állítólag a születési dátumunk ezt is elárulhatja.

Fotó: Unsplash/Juan Arreguin

Fotó: Unsplash/Juan Arreguin

A legtöbben szívesen ülünk le a tévé elé és nézzük a látványos sportokat, akár műlesiklásról, akár sífutásról, szánkóról, bobversenyről vagy korcsolyázásról legyen szó. De vajon melyik sportág állhat a legközelebb hozzánk? Aki hisz az asztrológiában, az talán sejti, hogy a születési dátumunk bizony befolyásolhatja, hogy melyiket választjuk. Hiszen a személyiségünk egyes vonásai meghatározzák az ízlésünket, hogy milyen sportot űzünk vagy nézünk szívesen. Az ehhez értő asztrológusok pedig megnézték, hogy az idei téli olimpiai játékok versenyszámai közül melyik is illik hozzánk a legjobban a horoszkópunk szerint.

Csillagjegyek és olimpiai sportágak

Kos: szánkózás

Bika: sífutás

Ikrek: jégkorong

Rák: alpesi síelés

Oroszlán: snowboard

Szűz: síugrás

Mérleg: curling

Skorpió: bobozás

Nyilas: szabad stílusú síelés

Bak: gyorskorcsolya

Vízöntő: szkeleton

Halak: műkorcsolya