Csillagok

Ez vár ránk a héten a csillagok szerint – 2018. február 12–18.

A Rákok jobban teszik, ha a kezükbe veszik az irányítást, a Vízöntőkre pedig egy tartalmas beszélgetés vár. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Kihívást jelentő feladatok várnak ránk a héten, és jó, ha minden eshetőségre felkészülünk. A magánéletünkben egy válaszúthoz érkezhetünk.

Bika

Nagy változást tartogat a hét, ami bár nem fog váratlanul érni minket, mégis elsőre ijesztő lesz. Bízzunk benne, hogy az idő minden elrendez majd – a mi feladatunk most a kitartás.

Ikrek

A teendők sűrűjében hajlamosak vagyunk megfeledkezni a pillanat örömeiről, pedig ezekből töltekezhetünk igazán. Az elengedés próbája is szerepet kap az életünkben ezen a héten.

Rák

Ha a héten haladni szeretnénk, nem számíthatunk másra, csak saját magunkra – vegyük kezünkbe az irányítást, és ne várjunk a jóváhagyásra. A hét második fele jó híreket tartogat.

Oroszlán

Furcsa irányt vesz a kapcsolatunk egy ismerősünkkel, és lehet, hogy eleinte nehezen kezeljük majd ezt a helyzetet. Próbáljunk kicsit ellazulni és legyünk nyitottak, érezni fogjuk, mi a helyes lépés.

Szűz

Nehezen érjük utól magunkat a héten, és kisebb káosz alakulhat ki körülöttünk. Támaszkodjunk a környezetünkben lévőkre, akik felajánlják segítségüket.

Fotó:iStock.com/cyano66

Fotó:iStock.com/cyano66

Mérleg

Mások türelmetlensége ránk is átragadhat majd, és emiatt parázs hangulat alakulhat ki. Fogadjuk el, hogy most nem alakul minden a terveink szerint, és tegyük fel a kérdést, hogy ez tényleg akkora baj-e.

Skorpió

Kecsegtető lehetőség csillan meg előttünk, de mielőtt döntést hoznánk, aludjunk rá néhányat. Sokat segít, ha kikérjük egy olyan személy véleményét, akiben bízunk, és aki elfogulatlanul tud tanácsot adni nekünk.

Nyilas

Hét elején kicsit kicsúszhat a lábunk alól a talaj, és nehezen találunk vissza az egyensúlyi állapotba. Szerencsére azonban többen is lesznek körülöttünk, akikre számíthatunk ebben a helyzetben.

Bak

Ha nem húzzuk meg a határvonalakat, betemethetnek a teendők a héten. Még az elején tisztázzuk, mi az, ami belefér az időnkbe, és mit vagyunk kénytelenek visszautasítani, lemondani.

Vízöntő

Egy tartalmas, őszinte beszélgetés vár ránk a hét közepén. Egyébként nyugodt napok elé nézünk, végre lesz időnk a pihenésre is.

Halak

Nagy lesz a pörgés körülöttünk, de szerencsére energia és lendület is társul hozzá. Kreatív ötleteinket osszuk meg mással is, mert szuper dolgok sülhetnek ki az együttműködésből.