Csillagok

Ezeknek a csillagjegyeknek több lelki társra is szükségük van

Mindenki vágyik egy lelki társra: valakire, aki ugyanolyan, mint ő, akivel mindent megbeszélhet, akinek mindent elmondhat, aki megérti, akire mindig számíthat. Az egyik legkülönlegesebb dolog, ha rátalálunk egy ilyen emberre, de vannak, akiknek egy nem elég, hanem több olyan emberre is szükségük van az életükben, akivel megbeszélhetik az élet fontos dolgait. Íme, ezeknek a csillagjegyeknek több lelki társra is szükségük van.

„A lelki társ egy olyan ember, aki lát, értékel és teljesen megért bennünket – mondta Aliza Kelly Faragher asztrológus. – Egy lelki társ például a párkapcsolatban rávilágíthat arra, milyenek is vagyunk valójában, ami által tökéletesebbé válhat a kapcsolatunk” – magyarázta, hozzátéve, hogy lelki társunk nemcsak a szerelmünk lehet, de a családtagjaink, barátaink körében is találhatunk ilyen rokonlélekre.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei állítólag képesek egyszerre több embert szeretni, ugyanakkor teljesen ellenkező okokból – árulta el Judi Vitale asztrológus. „Mivel egyébként is ‘páros’ jegyről van szó, mindkét oldalnak lehet más és más személy a legjobb barátja vagy a lelki társa.”

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Mérleg

A Mérleg a harmóniára, az egyensúlyra törekszik, ugyanakkor az Ikrekhez és a Halakhoz hasonlóan „társas” jegy. Ezek a csillagjegyek jellemzően nem szeretnek egyedül lenni, belső rugalmasságuk pedig lehetővé teszi, hogy több mélyebb és tartalmasabb kapcsolatot alakítsanak ki.

Skorpió

Amikor a Skorpiók egy olyan személlyel találkoznak, akit érdekesnek tartanak, szinte szükségük van arra, hogy mindent megtudjanak róla. Ez az intenzív érdeklődés lehetővé teszi számukra, hogy több emberrel is komolyabb érzelmi kötődést alakítsanak ki, és ezáltal több lelki társuk is legyen.

Halak

A Halakról már esett néhány szó korábban. A jegy szülöttei sokkal intuitívabbak, mint általában a többi csillagjegy. Ezért mondják, hogy a Halaknak szükségük van több emberre is, akik segítenek „úszni a lelküknek”, és akik segítségével megélhetik a harmóniát.

Bár erre a négy csillagjegyre a legjellemzőbb, hogy több rokonlélekre van szükségük, mellettük jellemző ez még (csak kisebb mértékben) a Kos, Bika, Rák, Oroszlán, Szűz és a Vízöntő jegy szülötteire is.