Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2018. január 22–28.

A Rákok jobban teszik, ha hallgatnak az ösztöneikre, a Halakra pedig egy izgalmas találkozás vár. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Amilyen csendesen kezdődik majd a hét, a második felében olyan sok váratlan esemény vár ránk. Szerencsére semmi olyan, amit ne tudnánk jól kezelni.

Bika

Jó híreket kaphatunk, amelyek azonban olyan döntés meghozatalát is magukkal hozzák, amely hosszú távon befolyásolhatja jövőnket. Most nagyon fontos, hogy szánjunk elegendő időt a mérlegelésre.

Ikrek

Nagy szükségünk lesz a héten talpraesettségünkre, ugyanis többen is tőlünk várják majd a megoldást a felbukkanó problémákra. A szerelemben szenteljünk több időt a beszélgetésre.

Rák

Valamivel kapcsolatban rossz érzésünk támadhat, és jól is tesszük, ha most hallgatunk az ösztöneinkre. Van, amikor a csendes háttérbe vonulás a helyes döntés.

Oroszlán

Több nehézséggel is szembe találhatjuk magunkat, amikor az ötleteinket megpróbáljuk megvalósítani. Lehet, hogy rossz helyen próbálkozunk?

Szűz

Az anyagiak terén bizonytalanság keletkezhet, ezért most különösen óvatosan bánjunk a pénzzel. A szerelemben azonban újdonságokra számíthatunk.

Fotó: Unsplash/ Marco Lastella

Fotó: Unsplash/ Marco Lastella

Mérleg

Fontos szerepe lesz a héten az őszinte kommunikációnak. Ez mind a szerelmi életünkre, mind a karrierünkre igaz.

Skorpió

Új ismeretségeket tartogat a hét, és ha elég nyitottak vagyunk, inspiráló új lehetőségek is megnyílnak előttünk. A lényeg, hogy mindig maradjunk megfontoltak.

Nyilas

Nem minden alakul a terveink szerint, és lehet, hogy jobban is járunk, ha most elengedjük a tökéletességre törekvést. A szerelemben nagy meglepetést tartogat a hétvége.

Bak

Minden kitartásunkra szükségünk lesz a héten, mert nagyon összesűrűsödnek majd a teendők. Azt azonban ne feledjük – ha kérünk, kapunk is segítséget.

Vízöntő

Egy régóta húzódó ügy végére most végre pont kerülhet. Elsőre talán nem tűnik majd kedvezőnek a végeredmény, ám hosszú távon értelmet nyer, miért kellett így történnie.

Halak

Izgalmas találkozás várhat ránk a hét közepe felé, és csak rajtunk múlik, hogyan alakul a folytatás. Az anyagiak terén pozitív változásra számíthatunk.