Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2018. január 19.

A Skorpiókra ma romantika vár, a Rákokra azonban váratlan kiadás... Lássuk, mire számíthatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Visszautasításba ütközhetünk, ám nem szabad egyből temetnünk a dolgot, mert lehet, hogy a másiknak csak időre van szüksége. Van, amire megéri várni.

Bika

Ha nem lépünk ki a komfortzónánkból, a nagy lehetőségek is el fognak kerülni. Pedig a siker olykor csak egy karnyújtásnyira van.

Ikrek

Elbizonytalanodunk egy magánéleti kérdésben, és érdemes valaki olyantól tanácsot kérnünk, akiben maradéktalanul megbízunk. A munkában eseménymentes napra számíthatunk.

Rák

Egy váratlan kiadás felülírhatja a terveinket, ám rövid idő alatt visszaáll majd a rend. Estefelé azért egy kellemes meglepetésben is részünk lesz.

Oroszlán

Nehezen viseljük, ha irányítani próbálnak bennünket, ám van olyan helyzet, amikor ezt el kell fogadnunk. Asszertív kommunikációval azért érdemes kifejtenünk a véleményünket.

Szűz

Kicsit talán túlvállaltuk magunkat, aminek most érezhetjük a súlyát. Bármikor leadhatjuk a pluszterheket, hiszen sokan vannak körülöttünk, akik szívesen segítenek.

Fotó: Unsplash/ Bench Accounting

Fotó: Unsplash/ Bench Accounting

Mérleg

Olyan dilemmával találhatjuk szembe magunkat, amely mindenképpen valamilyen veszteséggel jár. Mérlegeljünk, hogy hosszú távon mi érné meg jobban.

Skorpió

A mai nap romantikus pillanatokat tartogat, és egészen új oldaláról ismerhetjük meg a párunkat. Adjuk át magunkat a pillanatnak, és fürdőzzünk a szeretetben!

Nyilas

Nekünk kell igazságot tenni egy vitás kérdésben, de jól gondoljuk át, mit mondunk. Valaki csak arra vár, hogy fogást találjon rajtunk.

Bak

Csendes nap elé nézünk, ám az este annál több izgalmas mozzanatot tartogat majd. Még egy régi kedves ismerős is felbukkanhat.

Vízöntő

Nem tudunk úgy haladni a feladatainkkal, ahogyan szeretnénk, mert folyamatosan megzavarnak. Itt most csak a határozott fellépés segíthet.

Halak

Érdemes most rákapcsolni egy kicsit a munkára, hogy aztán pihenni tudjunk. Szerencsére ma sok jó ötletünk lesz, és tele leszünk energiával.