Csillagok

Ez a legegyedibb tulajdonságunk a horoszkópunk szerint

Az asztrológia rajongói jól tudják, kik a hiperérzékenyek, kik azok, akikből sztárok lehetnek, vagy hogy kik rendelkeznek a legjobb szervezőkészséggel, az meg van írva a csillagokban. Ahogyan az is, mi az a legegyedibb tulajdonságunk, ami talán már fel sem tűnik nekünk, mert a személyiségünk szerves részét képezi. Ha mégsem vagyunk ennyire jártasak a témában, akkor jó tudni, hogy vannak olyan jellemzőink, amiket valószínűleg a csillagjegyünk határoz meg.

Minden csillagjegynek egyedi tulajdonságai vannak, amelyeket a más jegyek eltérő tulajdonságai egészítenek ki. Ez a legegyedibb tulajdonságunk a horoszkópunk szerint.

Kos: ők diktálják a divatot

Energikusak és gyorsak, akár tíz lépéssel is a többiek előtt tarthatnak gondolkodásban. Ezért az újdonságok is jellemzően tőlük származhatnak.

Bika: győzni szeretne, bármi történjék is

Ha bárki is versenyzett már Bikával, az jól tudja, mindent megtesznek azért, hogy nyerjenek. Makacsok és határozottak, akik soha nem adják fel.

Ikrek: mély beszélgetések önmagukkal

Az extrovertált Ikrek akkor sem hagyja abba a beszédet, amikor egyedül van, de erre a jegyre jellemző kettőség lehetőséget is ad. Gyakran nem is hallanak meg másokat.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Rák: szerelmes a szerelembe

Akár az első pillanattól képesek őrülten szerelmesek lenni valakibe, akiért aztán bármit megtesznek, nem ismernek lehetetlent.

Oroszlán: minden eseményen ő a sztár

Imádják a rivaldafényt, a figyelmet. Szükségük van arra, hogy velük foglalkozzanak, hogy minden szem rájuk szegeződjön, és ők vigyék al a show-t minden alkalommal.

Szűz: túlélnének egy zombiapokalipszist

Az analitikus Szűz olyan, mint egy számítógép. Éppen ezért minden helyzetben feltalálja magát, képes túlélni bármilyen élethelyzetet.

Mérleg: ne kérdezzük arról, mit ebédelne

Nehezen döntenek, mit válasszanak a menüről. Ha feltartja valaki a sort a kedvenc kávézónkban, az valószínűleg egy Mérleg lehet.

Skorpió: vonzza az embereket, mint egy mágnes

A Skorpió ha belép egy szobába, megáll a levegő, és mindenki – legyenek ismerősök vagy ismeretlenek – máris kedveli. Még csak nem is kell, hogy a figyelem középpontjában legyenek.

Nyilas: szeretik a kalandot választani

Bármikor kapható egy izgalmas programra a Nyilas. Szereti megismerni az ismeretlent, szüksége van a folyamatos kihívásokra.

Bak: mindenki másnál lelkesebb

Ők azok az emberek, akik agysebészek, űrhajósok, olimpikonok, miközben még ezernyi más dologban is részt vesznek, esténként pedig kirúgnak a hámból.

Vízöntő: kulturális vezető

Segítőkész az ismerőseivel, miközben lázadó hajlam szunnyad benne. Valószínűleg ő az, aki aláírást kezdeményez a településen, hogy megmentsenek egy fát az út szélén.

Halak: mágikus és misztikus jegy

Valószínűleg egy Halak hív majd el bennünket olyan programra, amiről még nem is hallottunk: hangfürdőre, tudatos gyógyulásra. Intuitívan kapcsolódik a szellemi világhoz.