Csillagok

Ezek okozhatnak stresszt számunkra a horoszkópunk szerint

A stressz egyeseket jobban megviselhet, mint másokat. Van, aki csak megrázza magát, és éli tovább az életét, mások hetekig szenvednek, és egyszerűen nem találják a kiutat belőle. Az, hogy a stressz milyen hatással van ránk, egyénfüggő. Ezt persze befolyásolhatják a ránk jellemző tulajdonságok, ezek pedig az egyes csillagjegyű személyek esetében hasonlóak. Vagyis az, hogy mikor születtünk, valamennyire meghatározhatja, hogyan reagálunk. Ezek okozhatnak stresszt számunkra a horoszkópunk szerint.

Kos: Vezető személyiség, aki képes több feladatot is végezni párhuzamosan. A stressz hatására azonban csökkenhet az energiája. Érdemes lehet ilyenkor elengedni egy-egy feladatot, és a fontosabbakra koncentrálni.

Bika: Az alárendelt természetük az egyik legnagyobb stresszforrás. A makacsság, a túlzott ragaszkodás is sok stresszt okozhat az életükben. Próbálják meg elengedni a negatív dolgokat, gondolatokat, és gondolják azt, hogy az élet szép!

Ikrek: Szüneteltessék néha az agyukat. Mivel mindig jár az agyuk, nem ártana néha kikapcsolódni, önmagukkal foglalkozni, ahelyett hogy folyton dolgoznának, hajtanának. Például beszélgessenek másokkal, ne koncentráljanak mindig túlságosan a problémákra.

Rák: Nem fejezik ki magukat eléggé, ami miatt feszültek lehetnek. A ki nem fejezett érzések, gondolatok frusztrációhoz vezethetnek. Meditáció segítségével oldhatják önmagukban ezt a stresszt, és mondják el nyugodtan másoknak az érzéseiket.

Fotó: iStock.com/CentralITAlliance

Fotó: iStock.com/CentralITAlliance

Oroszlán: Mindent irányítani szeretnének, ami meglehetősen stresszes feladatnak tűnik. Az is, olykor még az Oroszlánoknak is. Olykor jó út lehet a kompromisszum, és annak elfogadása, hogy nem lehet mindig mindent és mindekit irányítani.

Szűz: A folyton a tökéletességre való törekvés a legnagyobb stresszforrás a Szűz jegyűek számára. Jó lenne, ha olykor eszükbe jutna, hogy nem lehet és nem is kell mindig mindennek tökéletesnek lenni. Csináljanak olyasmit, ami nem igényel tökéletességet, például kertészkedjenek.

Mérleg: Csendben maradni, amikor valami negatív dolog érte. Ez az egyik legfrusztrálóbb dolog a Mérlegek számára. Próbálják meg inkább elmondani, ha valami nem tetszik, mintsem magukba fojtani az érzéseiket, véleményüket.

Skorpió: Ha valaki megsérti a Skorpió által húzott határokat, azt kifejezetten rosszul viselik a jegy szülöttei. Érdemes elmondani másoknak, hol húzódnak ezek a határok, mintsem utólag stresszelni azon, hogy valaki átlépte azokat.

Nyilas: A túl sok feladattól egyszerűen stresszelnek a Nyilasok. Olykor olyasmit is elvállalnak, amit valójában nem akarnak, nem tudnak megcsinálni. Mondjanak inkább nemet ezekben a helyzetekben, a pihenés és a kikapcsolódás mindenkinek jár.

Bak: Háttérbe szorítják a saját igényeiket, amitől feszültekké válhatnak. Nem csoda. Emellett irreális igényeket támasztanak önmagukkal szemben, aztán meg stresszelnek, hogy nem vagy nagyon nehezen tudják elérni azokat. Ne legyenek olyan maximalisták, főleg önmagukkal szemben.

Vízöntő: Mindent azonnal meg akarnak csinálni, nem tudnak várni. Lenne is elég ötletük és energiájuk a megvalósításhoz, de ha mindent azonnal akarnak, előbb-utóbb elfogyhat az energiájuk. Kapcsolódjanak ki olykor, és hagyjanak idő arra, hogy valami sikerüljön.

Halak: Gyakran önbizalomhiányban szenvedhetnek a Halak jegyűek, ami feszültséget okozhat az életükben. Próbáljanak meg jobban bízni a képességeikben, a tudásukban és a tehetségükben. Igyekezzenek az egyedül töltött időben tisztázni önmagukban az érzelmeiket.