Csillagok

Ez vár ránk a hétvégén a csillagok szerint – 2018. január 13–14.

A Bikákra utazás várhat, a Skorpiókra pedig egy izgalmas találkozás! Lássuk, mire számíthatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

A hétvége a romantikáé lesz, igazi kényeztetésben lesz részünk. Általában nehezen engedjük ki az irányítást a kezeink közül, de most inkább csak sodródjunk az árral.

Bika

Egy belföldi utazást tartogathat a hétvége, kellemes társaságban. Túl sok minden zakatol most a fejünkben, de próbáljunk a jelenben lenni és élvezni a pillanatot.

Ikrek

Túl sokáig tűrtük az igazságtalanságot, most azonban itt az ideje, hogy kiálljunk magunkért. Mondjuk ki őszintén, amit gondolunk, és ne féljünk a következményektől.

Rák

Bármennyire is szeretnénk, nem tudunk két lépéssel magunk előtt járni. Mindennek megvan a maga ideje, legyünk türelemmel.

Oroszlán

A pihenés és a szórakozás lehetősége is adott lesz a hétvégén, rajtunk múlik, melyik utat választjuk. Az azonban biztos, hogy mindkét esetben kellemes élmények várnak.

Szűz

A probléma szőnyeg alá söprése most a legrosszabb taktika, amit választhatunk. A konfrontálódás sosem kellemes, azonban csak így juthatunk egyről a kettőre.

Fotó: iStock.com/Andry5

Fotó: iStock.com/Andry5

Mérleg

Nem igazán tudunk kiesni a hétköznapok lendületéből, ám érdemes ezt az energiát valamilyen aktív kikapcsolódásra fordítani – a munkát hagyjuk házon kívül a hétvégén.

Skorpió

Izgalmas találkozásra számíthatunk a hétvégén, ami végre kibillent a melankóliából. Ne féljünk az újdonságtól.

Nyilas

Ne akarjunk tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takarónk ér – mikor sült ki ebből bármi jó? Inkább a minket körülvevő apró örömökre koncentráljunk most.

Bak

Érzékenyebben érinthet néhány dolog, mint általában, pedig senki nem akar rosszat nekünk. Ha nehezen fogadjuk a kritikát, gondoljuk át, mi lehet ennek az oka.

Vízöntő

Pozitív energiák uralják a hétvégénket, minden adott lesz ahhoz, hogy feltöltődjünk, és újult erővel várjuk a következő hetet. Főként családunk körében érezzük majd ezt a kellemes rezgést.

Halak

Hétvégén végre utolérhetjük magunkat és rendezhetjük sorainkat, amire szükségünk is lesz, hiszen tartalmas időszak elé nézünk. Kreatív ötleteinket érdemes megosztanunk a közeli barátokkal is.