Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2018. január 12.

A Halak ügyeljen, hogy ne használják ki, a Kos pedig ne érezze magát rosszul, ha másoknak jobban áll a szénája, mint neki. Nézzük, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Ne érezzük magunkat rosszul, ha úgy tűnik, mindenki másnak sínen van az élete, csak nekünk nincs. Ne feledjük: mindenki csak a jó oldalát mutatja a nagyközönség felé, a rosszat elrejti.

Bika

Ha utazás áll előttünk, tervezzünk meg mindent az utolsó pontig, különben könnyen otthon hagyhatunk valamit, vagy felesleges rohangálással tölthetjük az időnket, ha már ott vagyunk.

Ikrek

Ne zavartassuk magunkat attól, ha valakinek nem tetszik, amit csinálunk. Egészen addig, amíg mi biztosak vagyunk a dolgunkban, nem lehet baj.

Rák

Tisztulni látszanak a körülmények a munkahelyünkön, de még mindig komoly a feszültség. Igyekezzünk eltávolítani magunkat a helyzetből, és ne ugorjunk bele a közepébe.

Oroszlán

Ha fáradnak és levertnek érezzük magunkat, ne csüggedjünk – inkább kicsit töltődjünk fel, és olyan dolgokat csináljunk, amelyek pihentetnek bennünket.

Szűz

Kényeztessük kicsit a testünket, meg fogja hálálni – ma figyeljünk, hogy finom ételeket együnk, és igyunk elegendő tiszta vizet. Így tudjuk a legjobban legyűrni a januári fáradtságot.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Mérleg

Nagyon ügyesen kommunikálunk ma, mindent elérünk, amit szeretnénk. Használjuk ki, és rendezzük le a problémásabb ügyeinket is.

Skorpió

Lassan el kell kezdenünk komolyan gondolkozni a hosszú távú pénzügyi terveinken, mert fut az idő, és hamarosan döntenünk kell a témában. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra.

Nyilas

Egy korábbi konfliktusunk végre váratlanul megoldódik, méghozzá úgy, hogy nekünk semmi hátrányunk nem származik belőle. Örüljünk a szerencsénknek.

Bak

Pletykáló emberekkel kerülhetünk ma szembe, de figyeljünk rá, hogy ne adjuk tovább a híreszteléseket, különben ránk ragad a „pletykás” jelző.

Vízöntő

Ma ne hallgassunk a megérzéseinkre, mert megtéveszthetnek bennünket. Ha döntést kell hoznunk, csakis a fejünkkel gondolkodjunk.

Halak

Önzetlen hangulatunkban talál minket a péntek, amit mások probléma nélkül ki is használnak. Azért figyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba a kedvességet.