Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2018. január 11.

A Bakok ma sok bókra számíthatnak, a Nyilasok pedig jó hírt kaphatnak. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Úgy érezhetjük, nem jutunk egyről a kettőre, pedig sokat haladtunk az elmúlt időben. Még mindig rengeteg feladat áll előttünk, de fontos, hogy találjunk időt a pillanatnyi sikerek megünneplésére is.

Bika

Nagy változások előtt állunk, és ez félelemmel is jár. A lényeg, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntést, hanem vegyük számba az érveket pró és kontra.

Ikrek

Egy váratlan esemény keresztülhúzza a számításainkat, ezért nem érünk a feladataink végére. Ne aggódjunk, mert gyorsan utolérjük majd magunkat a következő napokban.

Rák

Kellemesen csalódunk valakiben, ami az egész napunkat bearanyozza. Még az sem szegi kedvünket, hogy a munkahelyünkön kisebb felfordulás lesz.

Oroszlán

Vigyázzunk, mert ma könnyen kiszemelhetnek maguknak az energiavámpírok. Ha tehetjük, estefelé inkább ne menjünk már sehova, hanem otthon pihenjünk.

Fotó: Unsplash/ Norman Toth

Fotó: Unsplash/ Norman Toth

Szűz

Kezünkbe kell venni az irányítást, különben szétesnek a dolgok körülöttünk. Most csak magunkra számíthatunk.

Mérleg

Ma lehetőségünk nyílik rá, hogy bebizonyítsuk, mi vagyunk a legrátermettebbek egy feladatra. Igaz, ez valakiben irigységet kelt majd.

Skorpió

Kreatív nap elé nézünk, jól tudunk majd haladni a feladatainkkal. Egy ismerősünknek a segítségünkre lehet szüksége a nap második felében.

Nyilas

Végre jó híreket kapunk egy számunkra fontos dologgal kapcsolatban, ám ez még nem jelent teljes sikert. Továbbra szükség lesz a kitartásunkra és elköteleződésünkre.

Bak

Kisugárzásunkkal ma mindenkit elkápráztatunk, ahová csak megyünk, pozitív hangulatot keltünk. Érdemes igent mondanunk egy esti programmeghívásra, mert kellemes élmények várnak ott ránk.

Vízöntő

Ma valaki megbánthat minket, és fontos, hogy ne hagyjuk szó nélkül a dolgot. Mondjuk ki őszintén az érzéseinket, így megelőzhetjük, hogy sebet hagyjon maga után ez a helyzet.

Halak

Hiába vezérel jó szándék, amikor tanácsot adunk valakinek, ha az süket fülekre talál. El kell fogadnunk, hogy nem élhetjük mások helyett az életüket.