Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2018. január 10.

Az Ikrek ma óvatosan panaszkodjanak, a Nyilasok pedig hallgassanak a megérzéseikre! Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Inspiráló energiák vesznek majd körül bennünket, amit érdemes kihasználnunk, és elővennünk a régóta halogatott feladatokat is. Ma minden lépésünket siker kíséri.

Bika

A bennünk motoszkáló, változás iránti vágy ma nagyon felerősödhet, és jobban tesszük, ha teret engedünk neki. Figyeljük a jeleket, mert segítenek meghozni a helyes döntést.

Ikrek

Több váratlan feladat is vár ma ránk, ami visszavetheti lendületünket. Csak óvatosan panaszkodjuk a kollégáink előtt, mert a falnak is füle van.

Rák

Nézeteltérésbe keveredhetünk egy közeli ismerősünkkel, de fontos, hogy tartsunk ki a véleményünk mellett. Bízzunk az ösztöneinkben, és határozottan álljunk ki magunkért.

Oroszlán

Egy régóta cipelt teher egyre súlyosabbá válik, ezért itt az ideje, hogy végre elengedjük. Ehhez most minden segítséget meg is kapunk az univerzumtól.

Fotó: Unsplash/ Allef Vinicius

Fotó: Unsplash/ Allef Vinicius

Szűz

Végre kezdenek egyenesbe jönni a dolgok, és itt az ideje elhinnünk azt is, hogy megérdemeljük a sikert. Készüljünk fel, mert ez a feladatok számának növekedését is magával hozza majd.

Mérleg

Érdekes beszélgetésre kerülhet ma sor, ami sok dologgal kapcsolatban megváltoztatja a szemléletmódunkat. Ne ijedjünk meg az újdonságtól, mert pozitív változást ígér.

Skorpió

Túl sokat vállalunk egyszerre, aminek az lesz a vége, hogy teljesen elveszítjük az irányítást a dolgok felett. Ne féljünk leadni a feladatainkból, meglátjuk, mekkora megkönnyebülést érzünk majd.

Nyilas

Megérzéseink ma nagyon erősek lesznek, és ha azt súgják, hogy valamire mondjunk nemet, hallgassunk rájuk… Az este kellemes meglepetést tartogathat.

Bak

Ma mellénk szegődik a szerencse, és minden elénk gördülő akadályt könnyedén fogunk venni. Járjunk nyitott szemmel, mert még akár anyagi előnyhöz is juthatunk.

Vízöntő

Nem érdemes tovább halogatnunk egy fontos döntést, mert minél többet rágódunk rajta, annál több zavaró gondolat sejlik fel az üggyel kapcsolatban. Most még tiszta fejjel tehetjük meg a szükséges lépést.

Halak

Ma ismét bizonyítékot kaphatunk arra nézve, hogy egy kis kedvességgel bárkit kenyérre lehet kenni. Szerencsére belőlünk ez teljesen természetesen jön, bármilyen erőlködés nélkül.