Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2018. január 9.

A Halak vigyázzon magára, nehogy figyelmetlenségéből baleset legyen, a Szűz pedig fogadja szeretettel a régi-új barátot, aki az életébe toppan. Nézzük, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Ne foglalkozzunk a rosszakaróinkkal, inkább örüljünk, hogy van, aki irigykedik ránk – ez azt jelenti, hogy valamit biztosan nagyon jól csinálunk.

Bika

Ha úgy érezzük, sose lesz vége ennek a napnak, kitartás: a nap második felében feloldódik a feszültségünk, és elkezdjük élvezni a szabadidőnket. A délelőttöt át kell vészelnünk, hogy meglássuk a nap jobbik felét.

Ikrek

Tökéletes nap ez arra, hogy az anyagiakról hozzunk döntést, hiszen kifejezetten szerencsésnek mondhatjuk magunkat ilyen téren. Ha hosszú ideje próbálunk valami felett dönteni, itt az ideje, hogy megtegyük – ma nem hazudik a megérzésünk.

Rák

A párkapcsolatunkban problémák mutatkozhatnak, de fontos, hogy lássuk a másik oldalt is, és ne csak a saját szemszögünkből ítélkezzünk.

Oroszlán

Ne hozzunk ma fontos döntést, mert az Ikrekkel ellentétben ma becsapnak bennünket a megérzéseink. Jobb, ha alszunk rájuk egyet.

Fotó: iStock.com/finwal

Fotó: iStock.com/finwal

Szűz

Rég nem látott barát toppanhat be újra az életünkbe. Ne foglalkozzunk a korábbi sérelmekkel, csak örüljünk a kedves vendégnek.

Mérleg

Ma nem nyúlhatunk mellé, olyan jó ötleteink támadnak, amelyek csak előrébb vihetnek bennünket a karrier és a magánélet területén is. Ne féljünk megvalósítani őket, bármilyen őrültnek hangzanak is.

Skorpió

Ne gondoljuk, hogy attól, hogy nekünk rossz napunk van, mindenkinek bánkódnia kell. Ha a párunk vagy a családunk nem osztozik a borús hangulatban, ne sértődjünk meg rájuk, csak örüljünk, hogy nem ragasztottuk át rájuk az (egyébként átmeneti) rosszkedvet.

Nyilas

Ma nehezen vesszük észre más szükségleteit, ezért extrán figyeljünk arra, hogy mit mondanak, ha már a saját megérzésünk nem működik.

Bak

Ne vegyük magunkra, ha kicsit elmegy mellettünk ma az élet – ez még nem azt jelenti, hogy az ismerőseink nem foglalkoznak velünk, csupán azt, hogy mindenki elfoglalt a saját életében. Csináljunk időt a barátainkra mi is.

Vízöntő

Úgy érezhetjük, hogy kicsit összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, de tartsunk ki – holnap már mindent jobb színben fogunk látni.

Halak

Figyeljünk oda az egészségünkre, mert ha nem tesszük, ma akár kisebb baleset is érhet minket. Előzzük meg, és legyünk körültekintőek.