Csillagok

Csillagjegyek jellemzői, amik akár szakításhoz is vezethetnek

Vagyis fontos, hogy a párunknak mi a csillagjegye ahhoz, hogy tudjuk például azt, miért viseli nehezen, ha megváltoztatjuk az aznapi terveinket, vagy hogy felismerjük: ha otthon ülünk és tévézünk, az könnyen szakításhoz vezethet. És még mennyi mindenre kell odafigyelni, ha éppen egy Szűzzel vagy Skorpióval kötöttük össze az életünket!

Kos

Amint lankad a kapcsolat intenzitása és szenvedélye, a Kosok érdeklődése is csökken a párjuk iránt. Mit tehetünk ebben az esetben? Biztosítsuk számukra az adrenalint: szervezzünk szórakoztató programokat és biztosítsunk sokféle sportolási lehetőséget.

Bika

Szeretnek előre tervezni, és nehezen viselik, ha ez az előre megbeszélt terv, időbeosztás vagy program megváltozik. Persze ha ez a változás az ő idejüket és terveiket is érinti. Merthogy a Bikák nemigen spontánok, és nehezen változtatnak, bármiről is legyen szó.

Ikrek

Szeretik megfigyelni a környezetüket és szeretnek társaságban lenni. Vagyis hogy ne unatkozzanak, az Ikrek jegyű párunknak biztosítsuk ezt a lehetőséget. Járjunk el társaságba, csoportos kirándulásokra, hogy legyenek emberek körülöttük.

Fotó:Unsplash/Christin Hume

Fotó:Unsplash/Christin Hume

Rák

A párkapcsolatban a Rákok mintha agorafóbokká válnának: otthon ülők lesznek, és szívesebben vannak bezárkózva, kettesben. Ne csodálkozzunk ezen, ha egy Rákkal élünk párkapcsolatban. És óvatosan mozdítsuk ki őket a komfortzónájukból.

Oroszlán

Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ami nem változik meg akkor sem, ha párkapcsolatban élnek. Igaz, ekkor lehet, hogy csak a párjuk figyelmére pályáznak. Ne lepődjünk meg tehát a túlzott törődés, a fokozott rajongás miatt.

Szűz

A részletek nagymesterei a Szűz jegyűek, ezért próbáljuk meg elfogadni és megszokni, hogy mindenre kitejedő aprólékossággal vágnak mindenbe, néznek minden problémára. Racionálisak és analitikusak.

Mérleg

Szeret eseményekre járni, és nagy elvárásai vannak a külső megjelenéssel kapcsolatban. Amellett, hogy külsőleg is számára tökéletes párt keres, a megszokott dolgai is fontosak neki. És ezekhez tartják is magukat.

Skorpió

Féltékenyek. Amíg nincsenek komoly párkapcsolatban, amíg nem kötelezik el magukat valaki mellett, addig képesek lazábban kezelni a kapcsolatot. De amint elköteleződnek, és komolyra fordul a kapcsolatuk, szinte azonnal szeretnék magukhoz kötni a párjukat, és kezdődik a féltékenykedés.

Nyilas

Nehezükre esik az elköteleződés, ezért akármilyen komolynak is tűnik a kapcsolatuk, a kapcsolatunk egy Nyilassal, ne lepődjünk meg, ha sajnos másfelé is kacsintgat a partnerünk. Remélhetőleg hasonlóan laza kapcsolatot szeretnénk mi is…

Bak

Nehezükre esik a Bakoknak, hogy egyensúlyt teremtsenek a munka és a magánélet között. Ne lepődjünk meg, ha a Bak csillagjegyű párunk rendszeresen hazahozza a munkáját, vagy ha választani kell, inkább a munka mellett dönt, mintsem a szórakozást választaná.

Vízöntő

Fontos számukra az érzelem, és hogy minden további nélkül bízhassanak a partnerükben. A stresszt és a feszültséget nemigen kedvelik. Ha nem érzik a szeretetet, a biztonságot, a nyugalmat, könnyen véget vethetnek a kapcsolatnak.

Halak

A Halak jegy szülötteinek nem feltétlenül asztala az őszinte kommunikáció. Kedvelik a kétértelműséget, ezért a hazugság is nagyon könnyen megy nekik – amik igazából nem is hazugságok, mert olyan jól csűri-csavarja a szavakat. És mindezt el is hiszik.