Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2017. december 15.

A Mérlegekre inspiráló találkozások várnak, a Skorpiók pedig jó híreket kapnak. Lássuk, mire számíthatnak ma a többi jegy szülöttei!

Kos

Ma valaki le akar minket beszélni egy olyan dologról, amit már régóta tervezünk – ne hagyjuk magunkat befolyásolni, hallgassunk a szívünkre.

Bika

Vigyázzunk, mert az energiavámpírok észrevétlenül húzzák le a hangulatunkat. Vegyük észre, ha valaki nem csinál mást körülöttünk, csak panaszkodik, és inkább kerüljük el a társaságát.

Ikrek

A munkahelyünkön ma kisebb siker érhet, és fürdőzzünk is benne bátran, mert megérdemeljük. Sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, most már jöhet a pihenés.

Rák

Egy olyan lehetőség csillan meg előttünk, amelyre már régóta vártunk. Bármennyire is csábító az ajánlat, ne ugorjunk bele fejest meggondolatlanul.

Oroszlán

Ma ismét rájövünk, hogy bármilyen borúsnak is tűnjenek a dolgok, bármit el tudunk viselni szeretteink körében. Legyünk hálásak, és tudassuk velük, mennyire szeretjük őket.

Fotó: iStock.com/vadimguzhva

Fotó: iStock.com/vadimguzhva

Szűz

Nem minden sikerül a terveink szerint, ám ne essünk abba a hibába, hogy túl sokat kesergünk emiatt. Tekintsünk előre, mert nemsokára szerencse áll a házhoz.

Mérleg

Inspiráló emberekkel találkozhatunk ma, akik egy új világot nyithatnak meg előttünk. Legyünk nyitottak, és hagyjuk magunkat elragadtatni egy kicsit.

Skorpió

Ma végre megkaphatjuk azt a hírt, amire olyan régóta vártunk. Ám ne tegyünk semmit meggondolatlanul, inkább aludjunk rá néhányat, mielőtt komoly döntést hoznánk.

Nyilas

Ma nem érdemes kockázatot vállalnunk, mert a szerencse most nem a mi oldalunkon áll. A komolyabb döntéseket is inkább napoljuk el.

Bak

Bosszantó igazságtalansággal találhatjuk szembe magunkat, ám ezúttal lehet, hogy jobb, ha hagyjuk a dolgot magától rendeződni. Ha belefolyunk, csak még nagyobb port kavarhatunk.

Vízöntő

Ne üljünk túl sokat egy feladaton, mert nem fogjuk utolérni magunkat. Pedig az elkövetkezendő napokban minden energiánkra szükségünk lesz majd.

Halak

Bármennyire is nehéz, itt az ideje végre elengedni a múltat, mert az vasmacskaként húz vissza minket. Amint ezt megtettük, sokkal könnyebbnek és boldogabbnak fogjuk érezni magunkat.