Csillagok

Ebben a városban kellene élnünk a csillegjegyünk szerint

Éreztük már úgy valaha az életünkben, hogy nem jó helyen vagyunk? Még ha minden rendben is volt körülöttünk, a hely, a város, amelyikben élünk, valahogy nem nekünk való? Ez akár azért is lehet, mert a horoszkópunk mást mutat. Ahogyan a születésünk dátuma meghatározza, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek ránk, úgy abban is nyújthat segítséget, melyik város illik hozzánk a legjobban. Ezekben a városokban kellene tehát élnünk a csillegjegyünk szerint.

Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal fognunk kellene a sátorfánkat, és hátunk mögött hagyva csapot-papot, költöznünk kellene akár a világ másik felére. Fogjuk fel inkább iránymutatásnak, amely a csillagjegyünknek megfelelő környezetre utal. Arra például, hogy nagyvárosban, faluban vagy vízparton kellene-e inkább élnünk.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Mert könnyen lehet, hogy éreztük már magunkat úgy, mintha rossz helyen lennénk, nem tetszett a nyüzsgő város, vagy megszokhatatlan volt a madárcsicsergéssel tarkított csend. Előfordulhat, hogy éppen azért nem éreztük maradéktalanul otthon magunkat ott, mert nem passzolt hozzánk, a habitusunkhoz, a tulajdonságainkhoz az a település. Egy utazó blogger, Ciara Applebaum azonban megkérdezett egy asztrológust, hogy melyik jegyhez melyik város passzol. Íme az eredmény!

Csillagjegyek és városok

Kos: Chicago, Illinois állam, USA

Bika: Westport, Connecticut állam, USA

Ikrek: London, Anglia

Rák: Charleston, Dél-Karolina

Oroszlán: Ibiza, Spanyolország

Szűz: Stockholm, Svédország

Mérleg: Prága, Csehország

Skorpió: Tokió, Japán

Nyilas: Jeruzsálem, Izrael

Bak: Berlin, Németország

Vízöntő: Austin, Texas állam, USA

Halak: Salzburg, Ausztria