Csillagok

Mi a legfontosabb pont a bakancslistánkon a csillagjegyünk szerint?

Mindenkinek kellene, hogy legyen egy bakancslistája: egy lista az olyan helyekről, ahová el szeretne utazni, és olyan dolgokról, amiket át szeretne élni. Minden csillagjegy szülöttének más és más a fontos, ezért a bakancslistájuk is máshogy néz ki – nézzük, kinek mi a legfontosabb közülük!

Kos

A Kosok valószínűleg azok, akiknek már most a legtöbb bakancslistás pont ki van pipálva a noteszükben – de ez nem azt jelenti, hogy nem adhatnak még hozzá! Próbáljanak ki valamilyen extrém sportot, vagy látogassanak meg egy olyan országot, ahol teljesen másképp élnek az emberek, mint mi.

Bika

A Bikák nagyon jó zenei ízléssel rendelkeznek, ezért az ő bakancslistájuk első helyezettje az, hogy a kedvenc bandájuk koncertjére jussanak el. Még jobb, ha sikerül VIP belépőt szerezni – egy találka az imádott sztárokkal felejthetetlen élmény lenne!

Ikrek

Az Ikrek szeretnek új dolgokat tanulni, és kommunikálni is – miért ne köthetnénk össze a kettőt? Tanuljunk meg egy új nyelvet, akár abban az országban is, ahol beszélik!

Rák

A Rákokban rengeteg a szeretet, amit a bakancslistájuk során is közvetíthetnek: Rákként a jótékonykodás egy fontos lépése lehet a listánknak. Persze nem kell rögtön árvákon segíteni Afrikában, az is megteszi, ha önkénteskedünk valahol.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik kényeztetni magukat – éppen ezért egy extravagáns spa-nap lehet az, amit a legszívesebben kipipálnak a bakancslistájukról. Mivel mindig keményen dolgoznak, meg is érdemlik!

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Szűz

A Szüzek, az Ikrekhez hasonlóan, nagyon szeretnek új dolgokat tanulni, ezt érdemes összekötniük az utazással, és máris megismételhetetlen élményben lesz részük.

Mérleg

A Mérlegek szeretik a szép dolgokat, magukon és a környezetükben is. Miért ne fizethetnék be magukat egy teljes átalakításra, majd egy fotózásra, hogy megörökítsék az élményt?

Skorpió

A Skorpiók számára az az ideális időtöltés, ha a barátaikkal lehetnek – egy tökéletes bakancslistás élmény lehet az, ha terveznek egy utazást a legjobb barátaikkal, ahol tényleg csak egymás társaságát kell élvezniük.

Nyilas

A Nyilasok szeretnek kilépni a komfortzónájukból, ezért mindenképpen olyan bakancslistájuk van, ami elég merész tevékenységekből áll. Mindegy, mi az, csak veszélyes és izgalmas legyen – úszás cápával egy tengerben? Pipa!

Bak

A Bakok nem túl spontának, ezért biztos, hogy meggondolják, mit tesznek fel a bakancslistájukra. Tökéletes pont lehet egy tetoválás elkészíttetése – ez már merész, de nem olyan durva, mint amilyen dolgokat a Nyilas listáján találhatunk.

Vízöntő

A Vízöntők kulináris élvezetekre vágynak leginkább, ezért az ő bakancslistájukon sok minden az ételhez köthető. Kipróbálhatják az extrém fogásokat is – ettek már például rovarokat? Itt az ideje!

Halak

A Halak sokszor túldolgozza magát, ezért a legfontosabb pontja a bakancslistájának az lehet, ha egy teljes napot csak magával foglalkozik. Ne fogjuk vissza magunkat!