Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2017. december 7.

Az Ikrek legyenek egy kicsit bátrabbak, a Rákok pedig igenis kössék az ebet a karóhoz, és ne engedjék, hogy eltántorítsák őket a céljaiktól. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

A Kosokat ma óvatosságra intik a csillagok, ha kockázatot kell vállalniuk, inkább biztosra menjenek. Ellenségek helyett szövetségeseket keressenek, és ne keverjék magukat bizonytalan helyzetekbe.

Bika

Nem véletlenül érezzük magunkat fáradtnak és kimerültnek – egy kicsit egészségesebben kellene élnünk, hogy ebben a hideg időben segítsünk a szervezetnek. Fogyasszunk vitamindús ételeket, és igyunk elegendő vizet, mindjárt sokkal jobban érezzük majd magunkat, mint ha kávéval próbálnánk felébreszteni a testünket!

Ikrek

A csillagok ma sikert ígérnek az Ikreknek, de csak akkor, ha nem félnek igent mondani olyan lehetőségekre, amelyeket elsőre rangon alulinak éreznek. Az ilyenekből is nagyon jó dolgok kerekedhetnek ki, merjünk bevállalósabbak lenni!

Rák

Fókuszáljunk a terveinkre, és ne hagyjuk, hogy bármi eltántorítson minket az utunkról! A Rákoknak most nagyon oda kell figyelniük, hogy ne veszítsék szem elől a végső céljukat, különben könnyen tévútra tévedhetnek.

Oroszlán

Az Oroszlánt a hangulata irányítja ma, de ez nem feltétlenül jelent rosszat – csak arra figyeljen, hogy ha úgy adódik, vissza tudja fogni magát a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Egyébként minden jel arra utal, hogy az Oroszlánoknak jó hetük lesz.

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Fotó: iStock.com/Halfpoint

Szűz

Itt az ideje, hogy mérlegeljük a költéseinket! A Szüzek pénzügyileg kicsit megremeghetnek a héten, de ha odafigyelnek, nem lesz belőle nagy baj, és összességében még így is megérheti ez a kis költekezés.

Mérleg

Pihenésre és kikapcsolódásra lenne szükségünk, lelkileg és testileg is kimerültünk az év végére. A Mérleg iktasson be egy kis nyugalmat a napjaiba, még ha az csak fél óra pihenést is jelent a munka után!

Skorpió

Méltatlanul ítélkeznek felettünk, pedig nem érdemeljük meg. Legyünk erősek, hamarosan kiderül, hogy valóban nem rajtunk múltak azok a dolgok, amikért most felelősséget kellene vállalnunk.

Nyilas

A Nyilasok ma úgy érezhetik, hogy semmi nem sikerül nekik, pedig ez egyáltalán nem így van! Próbáljuk meg lerázni a pesszimizmust, és koncentráljunk azokra a dolgokra, amikben sikerélményünk van.

Bak

Ha olyan diétába kezdünk, amitől nem érezzük jól magunkat, ne erőltessük – keressünk másik megoldást! A mai napon nagyon érzékenyek leszünk, próbáljunk meg nem mindent magunkra venni.

Vízöntő

Ma a Vízöntőt semmi nem villanyozza fel, még akkor sem, ha jó dolgok történnek vele. Próbáljunk meg örülni az apró dolgoknak is, hiszen ezekből lesznek azok a pillanatok, amikért érdemes élnünk.

Halak

Pesszimista hangulatban ébredünk, és az is lehet, hogy valami olyan gyötör minket, amibe nincs beleszólásunk. Próbáljuk meg kicsit pozitívabban felfogni a napi történéseket, vagy türelmesen kivárni, amíg ez a rossz hangulatunk magától elmúlik.