Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. december 6.

A Rákoknak ideje kezükbe venni az irányítást, az Oroszlánok pedig jobban teszik, ha túlesnek azon a bizonyos kényelmetlen beszélgetésen. Lássuk, mit várhatnak ma a többi jegy szülöttei!

Kos

Valaki megpróbál visszaélni a türelmünkkel, de fontos, hogy megőrizzük a nyugalmunkat. Sok múlik azon, hogyan reagálunk most ebben a helyzetben.

Bika

Bátran osszuk meg ötleteinket a munkahelyünkön, mert ma pozitív fogadtatásban lehet részünk. Lehet, hogy néhányan összepusmognak majd a hátunk mögött, de ne törődjünk vele – azok az emberek nyitottak lesznek felénk, akiknek a véleménye igazán számít.

Ikrek

Megdöbbentő dolgot tudunk meg egy ismerősünkről, ami megváltoztathatja az egész róla alkotott képünket. Csak rajtunk múlik, mennyire hagyjuk, hogy befolyásolja a kapcsolatunkat ez az új információ.

Rák

Ha másokra várunk, nem fogunk egyről a kettőre jutni. Itt az ideje, hogy kezükbe vegyük az irányítást! Lehet, hogy ezt néhányan rossz szemmel nézik majd, de a végén mindenki elégedett lesz.

Oroszlán

Nem érdemes tovább halogatnunk egy kínosnak ígérkező beszélgetést, mert ha tovább várunk, annyira elharapódzik a dolog, hogy már nem lesz visszaút. Rázzuk meg magunkat, és essünk inkább túl rajta.

Fotó: Unsplash/ Alisa Anton

Fotó: Unsplash/ Alisa Anton

Szűz

Kicsit talán túlvállaltuk magunkat, és úgy érezhetjük, fejünkre nőnek a teendők. Nyugodtan adjunk vissza néhány feladatot, mindenki meg fogja érteni a dolgot.

Mérleg

Ma érzelmeink fognak dominálni, éppen ezért a fontos döntések meghozatalát inkább napoljuk el. Szerelmi életünkben azonban meglepetésre számíthatunk.

Skorpió

Már sokadik alkalommal lépünk ugyanabba a pocsolyába, mégis mindig meglepődünk a következményeken. Ha mi sem cselekszünk máshogy, a reakciók sem fognak változni.

Nyilas

Nem alakulnak úgy a dolgok, ahogyan terveztük. Ne csüggedjünk, mert pár napon belül javulni fog a helyzet – persze ehhez részünkről is szükség van energiabefektetésre.

Bak

Ma fordítsunk nagyobb figyelmet a párkapcsolatunkra, mert párunknak most különösen szüksége van ránk. Szerencsére életünk többi területén minden jól alakul, így semmi sem állhat a romantika útjába.

Vízöntő

Ne akarjunk mindent egyedül megoldani, mert abba belerokkanhatunk. Lehet, hogy ismerőseink nem ajánlják fel maguktól a segítségüket, de ez még nem jelenti azt, hogy ne teremnének mellettünk egyetlen szavunkra.

Halak

Most nekünk kell magunkra vennünk a vezető szerepét, mert kicsit szétszórtak a körülöttünk lévők. Hatalmas energiáinkkal hegyeket is képesek vagyunk megmozgatni, úgyhogy ez a helyzet sem fog problémát okozni.