Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2017. december 5.

Az óvatosság és a megfontoltság tűnnek a legfontosabb feladatnak mára. Persze a különböző csillagjegyeknek másra kell figyelniük, mutatjuk, kinek mire!

Kos

A Kosok ma valahogy nincsenek meghitt, bizalmas hangulatban. Sokkal inkább kíváncsiak a konkrétumokra és a tényekre.

Bika

Egész nap más emberek problémájával foglalkozhatnak a Bikák. Ugyanakkor konfliktus alakulhat ki egy meg nem javított, fontos elektronikai eszköz miatt.

Ikrek

A spiritualitás fontos szerepet kaphat ma az Ikrek jegy szülötteinek életében. Ne hagyják figyelmen kívül az alacsonyabb beosztású kollégák véleményét.

Fotó: Freepik.com/Freepik

Fotó: Freepik.com/Freepik

Rák

Több nehéz döntést is kellhet hozniuk a Rákoknak. Ha előléptetésről van szó, minenképp mérlegeljenek, hogy valóban megéri-e váltani, változtatni addigi életükön.

Oroszlán

Talán túl nagy fába vágták a fejszéjüket és túl nagy feladatba fogtak az Oroszlánok ma. Utána viszont még jobban eshet a pihenés, a feltöltődés.

Szűz

Ne vesszenek el a Szűz jegyűek a világhálón – a csetelést is tudni kell abbahagyni egyszer. Főleg, ha az más dolgok rovására megy.

Mérleg

A Mérlegek ma úgy dönthetnek, hogy inkább semlegesek maradnak egy vitás kérdésben. Eleinte nehezükre eshet, de később látni fogják a döntésük pozitív eredményeit.

Skorpió

Egy rokonuk egészsége miatt lehetnek elfoglaltak ma a Skorpiók. Emiatt talán még a munkájukat is elhanyagolhatják egy kicsit. Jóleshet nekik egy kis környezetváltozás.

Fotó: iStock.com/pkripper503

Fotó: iStock.com/pkripper503

Nyilas

Végre megcsillogtathatják kreativitásukat és tehetségüket a Nyilasok. Talán egy kvízben, talán egy fontos kérdésben. Nagy benyomást tehetnek ezzel egy számukra fontos személyre.

Bak

Elképzelhető, hogy nem létező dolgokra koncentrálnak a Bakok ma? Legyenek körültekintőbbek, nem kell mindig drámázni!

Vízöntő

A megszokottnál több időt fordíthatnak a munkára a Vízöntők a mai napon, annak ellenére, hogy szakmailag nem származhat különösebb előnyük belőle.

Halak

Vezessenek ma különösen óvatosan a Halak jegy szülöttei. Esetleg mellőzhetnék is a vezetést ma, kérjenek meg erre valaki mást.