Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2017. december 4.

A Bikák és a Mérlegek ma igazán jó napnak nézhetnek elébe, a többi jegynek azonban érdemes lehet egy kicsit óvatosabban intéznie a dolgait. Mutatjuk is, hogy kinek mire kell fokozottan figyelnie!

Kos

Egy szerelmi csalódás árnyékolhatja be a mai napot a Kosok számára. Dolgozzák fel a visszautasítást minél gyorsabban, és éljék tovább az életüket. Töltsenek több időt a barátaikkal.

Bika

A kapcsolatépítésre kerül a hangsúly a Bikáknál a mai napon. Jó híreket kaphatnak, és a szerelmi életük is ragyog, vagyis ez egy igazán jó hétfő a számukra.

Ikrek

Lehet, hogy egy láthatatlan ellenféllel küzdenek a jegy szülöttei. Talán egy negatív komment vagy egy másodkézből hallott megjegyzés lesz az, ami beárnyékolja a napjukat.

Fotó: Unsplash/ Seth Doyle

Fotó: Unsplash/ Seth Doyle

Rák

Kifejezetten határozottak lehetnek a Rákok a mai napon. Emiatt korábban is végezhetnek a munkahelyükön, és több időt tudnak otthon, a családdal tölteni.

Oroszlán

A munkahelyi népszerűségük fényében sütkérezhetnek ma az Oroszlánok. Ne feledjék, hogy a külső nem minden, a tudást is bizonyítani kell a vezetőknek.

Szűz

Egy kényes kérdés megoldásával foglalkozhatnak ma a Szűz jegy szülöttei. Ne feledjék, hogy az őszinteség minden helyzetben fontos, de nem mindegy, hogyan tálaljuk azt.

Mérleg

Győztes nap előtt állnak a Mérlegek. Sikerül befejezniük egy hosszú, fontos projektet, vagy más nehezebb feladat végére járhatnak. Ráadásul még a szerelemben is sikereik lehetnek.

Skorpió

Nem jó feleslegesen rohangálni, a Skorpiók napja mégis valami ilyesmivel telhet. Egy remek vacsora azonban megfelelő lehet arra, hogy minden aznapi gondot elfelejtsenek.

Fotó: iStock.com/gpointstudio

Fotó: iStock.com/gpointstudio

Nyilas

Ne tétlenkedjenek a Nyilasok ma, mert csak elkótyavetyélik az energiájukat. Fogadják el a segítséget a kollégáiktól, ha az építő lehet. És nyugodtan kérjenek tanácsot is, ha kell.

Bak

Kibékülhetnek egy családtagjukkal a Bakok, akivel már régóta haragban állnak. Eleinte bizalmatlanul fogadhatják a közeledést, de később valószínűleg kibékülnek.

Vízöntő

A pénzügyek sosem egyszerűek a Vízöntők számára sem. Az év végi spórolás veszélybe kerülhet. Ne hagyják lebeszélni magukat egy nagyobb beruházásról vagy utazásról.

Halak

Mielőtt elhinnének vagy felhasználnának egy információt, előbb érdemes lehete leellenőrizni azt a Halak jegyűeknek a mai napon. Így megelőzhetik a felesleges problémákat és félreértéseket.