Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – 2017. november 24.

A Szüzek ma kicsit szétszórtak lesznek, a Nyilasokra azonban fontos új ismeretség vár. Lássuk, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Mostanában kicsit átalakult a viszonyunk a munkához, hivatáshoz. Hűségesek vagyunk a munkahelyünkhöz, de legbelül érezzük, hogy változtatnunk kell. Járjunk nyitott szemmel, mert hamarosan jön egy ajánlat, amire régóta vártunk.

Bika

A Bikákra jellemző a kapkodás, most azonban fontos, hogy bölcsen, átgondoltan döntsenek. Párkapcsolatukban pezsgés, talán túlságosan is sok izgalom várható.

Ikrek

Párkapcsolatunk terén kisebb háború dúlhat, de türelemmel és kitartással mindent meg lehet oldani. A bolygók jelen állása érzelmi csalódást idézhet elő, de néhány napon belül normalizálódik a helyzet.

Rák

Most érdemes új célt tűzni magunk elé, hiszen az univerzumtól rengeteg energiát kapunk az új vállalkozásunkhoz. A szerelemben pedig végre igazán felszabadultan viselkedhetünk.

Oroszlán

Az Oroszlán az egyetlen csillagjegy, melynek uralkodó bolygója a Nap – ez emelkedettséget és céltudatosságot ad a jegy szülötteinek. Most szervezőkészségünk, kommunikációnk is lendületet kap.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/ CC0 License

Szűz

Ne lepődjünk meg, ha ma kicsit szétszórtabbak leszünk, mint általában. Nem szerencsés ma túl sok feladatot magunkra vállalni.

Mérleg

Egyre jobban érezzük, mennyi kötelesség nyomja a vállunkat. Nem vagyunk olyan típusok, akik örömüket lelnék a megpróbáltatásokban. Bármilyen helyzet is áll elő, próbáljuk diplomatikusan kezelni.

Skorpió

Ma az éberség és a szenvedélyesség különös kombinációja uralkodik bennünk, ami rendkívüli kreativitást hoz magával. Használjuk ezt ki, hiszen ma hihetetlen tempóban tudunk haladni a teendőinkkel.

Nyilas

Ma új, különös ismeretségekre tehetünk szert. Olyasvalaki is az utunkba kerülhet, akivel szakmailag és emberileg is azonos hullámhosszon mozgunk – ebből még akármi lehet…

Bak

Különféle célok lebegnek előttünk és nagyon vágyjuk az elismerést. Úgy érezhetjük, hogy kihívások nélkül nem lenne teljes az életünk – most alkalmunk nyílik arra, hogy alaposan átgondoljuk a lehetőségeket.

 Vízöntő

Fantasztikus önbizalommal ajándékoz ma meg minket az univerzum – eddig sem volt baj ezen a téren, de most sokkal bátrabban vállaljuk magunkat, mint általában. Ezzel pedig másokra is jó benyomást teszünk.

Halak

Egyre több energiát fektetünk a munkánkba, szeretnénk kitűnni és kimagasló eredményeket elérni. A siker pedig nem marad el.