Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2017. november 23.

Az egyensúlyra törekvés jegyében telhet ez a nap szinte mindenki számára. S hogy mit jelent ez az egyes csillagjegyekre nézve, máris mutatjuk!

Kos

A barátok kaphatnak főszerepet a Kosok életében a mai napon. Igyekezzenek megtalálni az egyensúlyt a mesélés és a hallgatás között. Mindezek mellett élvezzék a társaságot.

Bika

A csillagok állása kedvező a Bikák karrierjének. Ebben nagy segítség lehet egy-két új ismeretség is. Találják meg az egyensúlyt a kezdeményezés és a kivárás között.

Ikrek

Tele lehetnek ötletekkel ma az Ikrek jegy szülöttei. Igyekezzenek rendszerbe helyezni azokat, hogy ne vesszenek el, vagy ne csak a levegőben lógjanak.

Fotó:Freepik/freepik

Fotó:Freepik/freepik

Rák

A kapcsolatok építésére, szorosabbá tételére lehet alkalmas a mai nap a Rákok számára. Találják meg az egyensúlyt a saját és mások igényei között a hatékonyság érdekében!

Oroszlán

Kicsit kiléphetnek a saját komfortzónájukból az Oroszlánok, ami nem biztos, hogy bajt jelent. Csak törekedjenek az egyensúlyra a régi és az új között.

Szűz

Egy igencsak rutinszerű napnak néznek előbe a Szűz jegyűek, pedig sok új ötlet van a tarsolyukban. A munka és a szórakozás közötti egyensúly fontos, erre figyeljenek!

Mérleg

A társasági élet és a magánélet közötti egyensúly megtartására kell figyelniük a Mérlegeknek, ami minden bizonnyal menni is fog nekik, ha önmagukra is ugyanannyira figyelnek, mint másokra.

Skorpió

A kreativitás jegyében telhet a mai nap a Skorpiók számára. Aknázzák ki az energiájukat és alkossanak! Ezzel nemcsak maguknak, de a környezetüknek is örömet okozhatnak.

Nyilas

Elveszhetnek a részletekben a Nyilasok, ha nem figyelnek eléggé. Különösen, hogy nem jellemző rájuk a szőrszálhasogatás. Érdemes lehet az egyensúlyra törekedni, és csak annyira foglalkozni a részletekkel, amennyire feltétlenül szükséges.

Bak

Az anyagi biztonság kerül előtérbe a mai napon a Bakok életében. Ez lehet a fizetéssel vagy egy befektetéssel kapcsolatos dolog – de nem kell aggódni, pozitív változás van a láthatáron.

Vízöntő

Tele vannak tervekkel a Vízöntők, csak győzzék megvalósítani azokat! Legyenek kreatívak, de azért gondolják jól át, hogy min változtatnak és mit hagynak úgy, ahogy vannak.

Halak

Egy csendes, eseménytelen nap elé néznek a Halak jegy szülöttei – már ami a külső környezetet jelenti. Belső változásokon mennek mostanában keresztül, ami nagy odafigyelést igényelhet tőlük.