Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2017. november 20–26.

Az Oroszlánoknak sok-sok türelemre lesz szükségük a héten, az Ikreknek pedig ezúttal követniük kell a szabályokat a saját érdekükben. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Kos

Döntéshelyzetbe kerülhetnek a héten a Kos jegy szülöttei, és nem lesz könnyű választani, hogy a szívükre vagy az eszükre hallgassanak-e. Törekedjenek a középútra, ahelyett, hogy szélsőséges döntéseket hoznának. A hét második felében felbukkanhat egy régi jó barát, akire mindig számíthatnak.

Bika

Váratlan lehetőség bukkan fel a Bikák életében, de kétségek merülnek fel bennük, hogy megragadják-e. A kétség oka, hogy most más élvez prioritást az életükben. A héten figyeljenek oda jobban az egészségükre, mert könnyen eluralkodhat rajtuk egy enyhének tűnő megfázás.

Ikrek

A legjobb, ha az Ikrek a héten mindenben követik a szabályokat, mert egy kisebb hiba is komoly hatással lehet a jövőjükre. A hétvégéhez közeledve egy meghívásra számíthatnak, ami bearanyozza a napjaikat.

Rák

Könnyen vitás helyzetbe kerülhetnek a Rákok, és ha nem gondolkodnak, mielőtt megszólalnak, komolyan megbánthatnak valakit, aki fontos számukra. Vegyenek egy nagy levegőt, és gondolják át, mennyire fontos számukra, hogy igazuk legyen.

Fotó: iStock.com/ArthurHidden

Fotó: iStock.com/ArthurHidden

Oroszlán

Sok türelemre lesz szükségük a héten az Oroszlánoknak, nemcsak a munkájukban, hanem a magánéletükben is. Talán a jegy szülötteinek nem ártana átgondolniuk, hogy nem követelnek-e túl sokat a környezetükben élőktől.

Szűz

Bár nem lesz az ínyükre, a héten többször is olyan helyzetbe kerülhetnek a Szűz jegyűek, amikor új ismeretségeket kell kötniük. Ez elsőre mindig ijesztőnek tűnik, de ne aggódjanak, minden a lehető legjobban alakul majd, és akár egy életre szóló barátság felé is megtehetik az első lépéseket.

Mérleg

Itt az ideje, hogy a Mérlegek levegyék az álcájukat, és tiszta lappal játsszanak. Semmi sem lehet jobb választás, mint ha önmagukat adják. Ha más szerepet próbálnak magukra erőltetni, az csak távolabb sodorja a jegy szülötteit attól, amire igazán vágynak.

Skorpió

Változásra vágynak a Skorpiók, de még maguk sem tudják, hogy mi az, amit igazán szeretnének. Mielőtt felrúgnák az egész életüket, kísérletezzenek, ismerkedjenek, próbálkozzanak, hátha egy új hobbi megmutatja majd az igazi célt.

Nyilas

A Nyilasok feje fölött kicsit összecsapnak a hullámok ezen a héten, próbálják még most rendezni ügyes-bajos dolgaikat, mielőtt kitör a karácsonyi káosz. A hétvége nyugodtan telik majd, használják ki, hogy lesz egy-két napjuk feltöltődni.

Bak

A Bakok mindent komolyan vesznek az utóbbi időben, egy kicsit talán túl komolyan. Ez a hét talán épp megfelelő lenne egy kis lazításra. Kérjék partnerük segítségét, aki örömmel segít majd, hogy egy kicsit könnyedebben álljanak a dolgokhoz.

Vízöntő

Nagyon céltudatosan veszik a kezükbe az életüket a Vízöntők, a héten pedig komoly szakmai előrelépésre is számíthatnak. Nemcsak a karrierjükben, de a magánéletükben is sikeres időszak köszönt a jegy szülötteire.

Halak

A héten a Halak magánéletét a harmónia jellemzi, ami sokat segíthet, hogy megválaszolják a munkájukban, karrierjükben felmerülő nehéz kérdéseket. Szükségük lesz némi gyakorlásra az időbeosztást illetően, ha nem akarják, hogy kifolyjanak a kezük közül a dolgok.