Csillagok

Ez vár ránk a hétvégén a csillagok szerint – 2017. november 18–19.

A Rákoknak izgalmas élményekben lesz részük, a Mérlegek azonban kisebb káoszra számíthatnak. Lássuk, mit tartogat a hétvége a többi jegy szülötteinek.

Kos

Magánéletünkben harmóniára számíthatunk, romantikus vágyaink pedig beteljesülhetnek. Érdemes most hallgatni a megérzéseinkre!

Bika

A lehető legjobb értelemben lesz zavaros a hétvége. Bármennyire is lelkesedünk valami iránt, fontos, hogy a pihenésre is szánjunk időt.

Ikrek

Elsősorban kapcsolataink kerülnek középpontba a hétvégén, de egy fontos pénzügyi kérdésben is döntésre jutunk végre. A vasárnap kicsit mozgalmasabb lesz, mint várnánk.

Rák

Izgalmas élményekben lesz részünk, semmi nem állhat az utunkba. Sőt, még szerelmi életünk is felpezsdülhet!

Oroszlán

Ne bánkódjunk a ránk háruló sok szervezési feladat miatt, mert minden szerencsésen alakul majd és megtérülnek a fáradozásaink. Hamarabb, mint gondolnánk!

Fotó: iStock.com/ZoranZeremski

Fotó: iStock.com/ZoranZeremski

Szűz

A kezdeti nehézségek ellenére otthon minden remekül fog alakulni. A hétvége egyébként arra is remek lehetőséget kínál, hogy megalapozzuk hosszú távú terveinket.

Mérleg

Mozgalmas társasági életre számíthatunk. Kisebb káosz is felütheti a fejét, de a barátaink segítségével kikeveredhetünk a zavaros helyzetből.

Skorpió

Ösztöneink felszínre törnek, vonzerőnk teljében leszünk. Szerelmi életünkben pozitív változások történnek, amelyek kifejezetten boldoggá tesznek majd.

Nyilas

Pozitív energiák uralják a Nyilasok hétvégéjét, rendkívüli élményekben lesz most részük. Csak úgy vonzzák a lehetőségeket, amit érdemes kihasználniuk.

Bak

Kreativitásunk a tetőfokára hág a hétvégén, nem lesz olyan dolog, amire ne tudnánk a megoldást. Vigyázzunk azonban, hogy ez a lendület nehogy olyan döntések meghozatalára sarkalljon, amit később megbánunk.

 Vízöntő

Nehezen indul majd a hétvége, de végül minden erőnket összeszedjük és belevetjük magunkat az élvezetekbe. Legyünk nyitottak, és figyeljünk azokra az emberekre, akik szeretnek.

Halak

Számos romantikus pillanat vár ránk a hétvégén. Bátran tervezzünk programokat a barátainkkal is, mert emlékezetes percekre számíthatunk.