Csillagok

Melyik ajtót választjuk? Ezt árulja el a személyiségünkről

Ez a vizualitáson alapuló személyiségteszt amilyen egyszerű, olyan sokat elárul rólunk.

A képre nézve válasszunk ki egy ajtót (de ne vacilláljunk, maradjunk a legelső választásunknál!), és nézzük meg a hozzá tartozó jellemzést. Magunkra ismerünk?

A post shared by OnlyPictures (@onlypictures13) on

1-es ajtó

A szabadság a lételemünk, nem bírjuk elviselni a kötöttségeket. A magunk útját járjuk, és nem szeretjük, ha meg akarják mondani, mit hogyan csináljunk. Függetlenek vagyunk, ugyanakkor nem viseljük jól a nyílt konfrontációt – ha ilyen helyzetbe kerülünk, inkább a visszavonulást választjuk. Nem szeretünk sietni, hiszen próbáljuk az élet minden apró örömét kiélvezni.

2-es ajtó

Introvertáltak vagyunk, szeretünk egyedül lenni, és sosem unatkozunk a saját társaságunkban. Csendben szoktuk figyelni a környezetünket, jó emberismerők vagyunk, és gyakran merülünk el mélyen a gondolatainkban. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne engednénk közel magunkhoz az embereket, de ehhez időre van szükségünk – ha azonban megtörtént, onnantól nagyon ragaszkodóak leszünk.

3-as ajtó

Imádjuk az életet minden színében, szeretünk felfedezni, kíváncsi természetűek vagyunk, és lételemünk a kaland. Szeretteinkhez nagyon szorosan kötődünk. Szeretünk kapcsolatot teremteni másokkal, megismerni új embereket. Számunkra sokkal fontosabb maga az út, mint a végállomás.

4-es ajtó

Hihetetlenül spontán személyiségek vagyunk, és mindig az izgalmat keressük az életben. Szívesen vágunk neki az ismeretlennek és kezdünk bele új dolgokba. Néha a környezetünk szemében már-már felelőtlennek tűnhetünk emiatt, pedig csak az áll a háttérben, hogy egyáltalán nem félünk a következményektől, mert tudjuk, hogy mindent meg tudunk oldani.

5-ös ajtó

Biztonsági játékosok vagyunk, szeretünk előre tervezni. Nehezen viseljük, ha valami kiszámíthatatlan, és gyakran inkább a könnyebb utat választjuk. Ez pedig teljesen rendben van – minket a béke, a nyugalom éltet, családunk körében érezzük a legjobban magunkat. Mindenki tudja, hogy megbízhatóak vagyunk, és bármikor lehet ránk számítani.

6-os ajtó

Csendesek vagyunk, mindennél többre értékeljük a nyugalmat az életben. Bármeddig el tudunk lenni egyedül anélkül, hogy magányosnak éreznénk magunkat. Két lábbal a földön állunk, nem hagyjuk, hogy az érzelmeink befolyásoljanak minket. Mindenben az okot keressük, nem hiszünk a véletlenekben.