Szerelem

Szexi tippek, melyek még egy régi párkapcsolatot is feltüzelnek

A hosszú kapcsolatok idővel megkopnak. De, amikor a szerelemből szeretet lesz még nincs minden veszve, sőt! Most egy új szintre jutott az együttélésetek, ideje ezt kezelni, az ágyban is.

Nem kell rögtön párterápiára, vagy házassági tanácsadásra rohanni, ha nincs minden rendben az ágyban. A menshealth.com összeállított egy olyan listát, ami pont azoknak segít, akik már mindent tudnak a másikról, de mégis meglepetést akarnak okozni.

1. Felejtsétek el a hálószobát! Nem csak ez az egyetlen hely, ami megfelel a  szeretkezésre. Izgalmas lesz új helyzeteket és helyszíneket felfedezni, néha még egy új ágy is segíthet a dolgon. De azért vegyétek fel a listára a fürdőt és konyhát is.

fotó: iStock.com/4 PM production

fotó: iStock.com/4 PM production

2. Írjatok egymásnak szexi üzeneteket! Lehet telefonon keresztül is, de sokkal jobb, ha apró meglepetésként szolgálnak ezek a cetlik. Igen, igazi papír cetlik! Akár az öltönye zsebében elhelyezve, vagy éppen az laptopja mellett. Arra azért vigyázz, hogy más ne férjen hozzá a titkos üzenetekhez.

3. Nézz mélyen a szemébe! Ez olyan banálisnak hangzik, de próbáljátok ki. Töltsetek egy pohár bort, kapcsolj valami kellemes jazzt – vagy amilyen zenét szerettek, de ne azt, ami mindig szól a kocsiban is – és üljetek le beszélgetni. Amit kivételesen nem kell hosszan csinálni, inkább élvezzétek a csendet, és egymás közelségét. Érezd az illatát, és akár játszhattok is. Miközben egymást nézitek nem szabad pislogni. Aki mégis elsőnek pislog, vagy nevet, annak meg kell osztania egy szexuális fantáziaképét a másikkal.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

4. Szerepjátékokkal a gátlások ellen! A Brown University pszichiátria professzora, Dr. Scott Haltzman szerint, a szerepjáték segíthet levetkőzni a gátlásokat, mert egy másfajta gondolkodásmód alakulhat ki. Ha most próbálják ki először a szerepjátékot, akkor vegyetek fel egy olyan – egyébként hétköznapi, de nem stílusukhoz illő – ruhát, amit egyébként soha. De, akár ajándékként is meglephetitek egymást ilyen öltözékkel.