Szerelem

Ezektől tuti kínos lesz a szex

A szex az élet egyik legnagyobb élvezete, de gyakran mégis kínossá tud válni. Ezek ráadásul gyorsan tönkre is teszik a romantikus együttlétet. Így, ha tudod, előzd meg a bajt.

A Metro című brit lap szedte össze, hogy melyek is azok a kellemetlen szituációk, amik többet ártanak a szexnek, mint amennyit használnak. Az egyik ilyen a mocskos beszéd. A csúnya szavak egyike azoknak a dolgoknak, amelyek mindig veszélyesek, és minden félreértés súlyosan károsíthatja a kialakult helyzetet. Ne csodálkozz, ha ettől elmegy a kedve a partnerednek a szextől, nem mindenki szereti, ha ömlik a másik szájából a kocsmai stílus.

Fotó: Shutterstock

Fotó: iStock.com

Ahogyan az agresszivitás sem nyerő. A hevesség valameddig jó, főleg ha kedveled a „falhoz csapós” szexet, de ügyelj rá, hogy ezt sem élvezi mindenki.
Aztán ott vannak a kellemetlen szagok és a szellentés. Utóbbi persze az emésztési folyamatokhoz tartozik, minden emberrel előfordul, és mi, nők sem tudjuk megjátszani, hogy parfümillatú lenne. De jobb, ha bevallod és egy jót nevettek rajta, mintha eljátszanátok, hogy mi sem történt. A kellemetlen szag viszont eredhet izzadásból is, sose spórold el az időt a zuhanyzásból.

De kínos lehet az is, ha szex közben furcsa hangokat adsz ki, és ehhez még érdekessé válik a mozgásod is. Senki nem élvezi az artikulálatlan üvöltést szex közben, így ne vidd túlzásba se a hangokat, se azt, ahogy mozogsz. Próbálj visszafogott maradni, az élvezeti értéke úgysem azon múlik, hogy mennyire csapkodod magad az ágyhoz.