Szerelem

Sorozat lesz Bill Clinton szexbotrányairól

Bill Clinton és Monica Lewinsky szexbotrányával foglalkozik az American Crime Story harmadik évadja. A krimisorozat valódi bűneseteket dolgoz fel, mindegyik évadban egy-egy új történetet. Most a volt amerikai elnök kerül terítékre.

A sorozatot gyártó FX kedden bejelentette, hogy az új évad sztorija Bill Clinton és Monica Lewinsky ovális irodás kalandja lesz – számolt be róla a CNN.

Fotó: iStock.com/Oleg Batrak

Fotó: iStock.com/Oleg Batrak

A történet főszereplői Monica Lewinsky és Linda Tripp lesznek. Ő volt Lewinsky munkatársa, aki titokban hangszalagra rögzítette az akkori gyakornok beszámolóit). Valamint Paula Jones is kap néhány részt, ő volt az, aki szexuális zaklatás miatt perelte Clintont.

Mondjuk döbbenetes, hogy mindez már több mint 20 éve történt. 1998. januárjában a Drudge Report című online lap elsőként hozta nyilvánosságra azt az értesülést, amelyről a Newsweek szerkesztői már jó ideje hallgattak: hogy Bill Clintonnak viszonya volt egy Monica Lewinsky nevű fehér házi gyakornokkal. A sztori elképesztő médiavihart kavart, és az elnök pályafutását is örökre megbélyegezte. Ahogy Monica neve is eggyé forrt azzal a bizonyos szexuális tevékenységgel.

Bár a most készülő sorozatnak Lewinsky, az egyik producere is lesz, a filmben őt Sarah Paulson alakítja majd. A sorozat a következő elnökválasztás előtti kampányidőszakban debütál majd, 2020. szeptember végén.