Kultúra

Itt a kendőzetlen igazság a Tankcsapdáról

Őszintén megnyílt az a három zenész, akikről talán ezt sosem gondoltuk. A Tankcsapda tagjai egy 616 oldalas könyvben beszélnek zenéről, üzletről, sérelmekről, öltözőről és színpadról.

Egy hónapja jelent meg a Tankcsapdáról az a könyv, melyről nyugodtan mondhatjuk, hogy ilyen mély perspektívából még nem született Tankcsapda kötet az elmúlt harminc évben. A könyvben őszintén van szó a múltról és jelenről, a három zenész sok éves falakat és tabukat döntögetett. Erre utal a könyv címe is: A kendőzetlen igazság.

Fotó: tankcsapda.hu

Fotó: tankcsapda.hu

Bár a művet Bakó Csaba jegyezi, a könyv érdekessége, a társszerzőként bemutatkozó Kertész Tímea pszichológiai tanácsadó által készített feltáró beszélgetések. Bőven akadnak kényes témák magánéleten kívül, a szakmával és az egymás közötti „kémiával” kapcsolatban is.
„Sok csalódás ért Laci részéről, de szerencsére meg annyi pozitívum került a másik serpenyőbe, hogy igazából ezekkel meg tudtam birkózni. Sőt volt olyan, hogy Laci kezelési útmutatójával kapcsolatban Tomi adott nekem tanácsokat, és full hülyének néztem Tomit, hogy Laci nem ilyen” – olvasható a könyvben Siditől.

Fotó: tankcsapda.hu

Fotó: tankcsapda.hu

Kicsit úgy érezhetjük magunkat, mintha néha az öltözőben, vagy a turnébuszon is ott ülnénk. Miközben sok éves rutin mond csődöt, vagy éppen épül fel valami a semmiből. A Tankcsapda idén 30 éves. Sidi érkezésével új korszak kezdődött a zenekar életében. Ezt a korszakot dolgozza fel a „Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság” című könyv, de ez a sztori a kötet lezárása után is megy tovább a való életben.