Szerelem

Izgató minden, ami nem megszokott

Kimondottan izgatónak tartják a magyar nők a nyilvános szexet – ez derült ki egy korábbi kutatásból. A helyzet azóta sem változott, a nők úgy érzik, hogy kell az izgalom a szexuális életükbe is.

Néhány éve az MSD Pharma Hungary Kft. készített a nők szexuális szokásairól egy nagyon részletes kutatást. Vizsgáltak számokat, helyzeteket, minőséget, mindent, ami a szexel kapcsolatos. Kiderült, hogy a 18-49 éves, szexuálisan aktív nők átlagosan 6,6 férfival bújnak ágyba életük során. A magyar nők az állandóságot és a rendszerességet szeretik, vagyis azt, ha van párjuk, és tudják, hogy mikor lesz szex.

Fotó: iStock.com/Pair Srinrat

Fotó: iStock.com/Pair Srinrat

A nők közel háromnegyede elégedett a szexuális életével, de a válaszadók közel fele azért több együttlétre vágyna. A fiatalok negyede szinte soha nem éli át az orgazmust, és csak 37 százalékuk állítja, hogy könnyen, minden együttlét során megy neki. Ráadásul minden második válaszadóról elmondható, hogy színlelt már kielégülést.

Talán ezek vezetnek oda, hogy a nők sokkal több izgalomra vágynak, de ezt sokszor még a párjuknak sem vallják be. Tízből négy nővel előfordult már, hogy mást képzelt partnere helyére, és a hölgyek úgy érzik, hogy a helyszínválasztással is fokozható az élvezet. Az ágy helyett azért nagyon extrém dolgokba nem mennek bele, de a padló és a zuhany sokaknál toplistás helyen van. A nyilvános helyen való szeretkezés gondolata pedig a nők háromnegyedét lázba hozza. A tiltott hely leggyakrabban lehet autó, vagy éppen egy üzlet próbafülkéje, esetleg egy strand, de az is igaz, hogy ilyenkor még nehezebben jutnak el az orgazmusig, viszont a különlegesség kárpótolja őket.