Kultúra

Király Viktor koncert és kertmozi Budán

Mozgalmas hétvége elé néz a Budai Szabadtéri Színház. Pénteken Burai Krisztián és G.w.M., szombaton Király Viktor koncertje lesz, míg vasárnap a Ponyvaregényt vetítik a szervezők.

Budán, hetek óta, nyári színház szórakoztatja a közönséget a volt csillebérci úttörőtábor területén. A gyönyörű, fákkal körülvett, természetközeli színpad azonban komoly meglepetéseket tartogat július 12-től 14-ig. A retro helyszín ellenére a legmodernebb színháztechnikák kerültek felszerelésre, így olyan szuperprodukciók is beférnek a programba, melyek általában csak a fesztiválszínpadokon szoktak előfordulni.

Július 12-én, pénteken este Burai Krisztián és G.w.M. adnak közös nagykoncertet, amely zenei történetük során most először fordul majd elő. Mindkét produkció önálló koncerttel és nagyzenekarral lép színpadra. Szombaton pedig – ugyanezen a színpadon – Király Viktor viszi tovább a show-t. A meglepetésekkel tarkított szuperkoncert, a nyár folyamán csak itt lesz látható.

Király Viktor szombaton ad koncertet a Budai Szabadtéri Színház színpadán Fotó: MTI/Mónus Márton

Király Viktor szombaton ad koncertet a Budai Szabadtéri Színház színpadán Fotó: MTI/Mónus Márton

Vasárnap éjjel pedig kertmozivá alakul a Budai Szabadtéri Színház. Sok fiatal már nem is nagyon ismeri azt az érzést, hogy milyen a szabad ég alatt mozizni. Budán most ki lehet próbálni, nem is akármilyen filmmel. A szervezők a Ponyvaregény mellett döntöttek. A Budai Szabadtéri Színház egyébként egész nyáron közel 50 programot kínál, melyből tíz este a kertmozizás jegyében telik majd. A szervezők ígérik, hogy ez a mozi más lesz, mint a megszokott, itt a mozi-pikniket élvezheti mindenki.