Szerelem

Régi házasként is jó lehet a szex

Ha jó szexet emlegetünk nem csak a fiatalokra és a friss kapcsolatokra gondolni. Akár 30 év házasság után is lehet ebben részünk, csak tenni kell érte.

Miért kellene idősebb korban lemondani a rendszeres szexuális életről, főleg, ha az még jó is. A Women’s Health összeszedett néhány trükköt, amivel bármikor újra élesztheted a tüzet. Például egy hétig olyan helyeken érdemes szexelni, ahol előtte még soha nem csináltátok. Vagy írjatok egymásnak szexi, pikáns üzeneteket. Akár hangnemet is válthattok, például kezdjetek el magázódni, mint két ismeretlen.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Szánjatok több időt az előjátékra. Az emberi természet része, hogy azt szeretné a leginkább, amit nem kaphat meg, így könnyedség fokozhatjátok a vágyakat. Azt is érdemes kipróbálni, hogy milyen, ha egy pohár borral leültök, egymással szemben, és csak néztek egymás szemébe.

Több év házasság nagy az esélye annak, hogy leszoktatok már a csókokról, a kedves simogatásokról. Hiba volt. Térjetek vissza, és ismerjétek meg újra az érintés varázsát. Ha már nagyszülőkké váltatok, vigyázzatok arra, hogy egymásnak ne legyetek mama és papa. Kerüljétek ezt a megszólítási formát, mert egymás számára nem öregedtetek meg.