Gyereknevelés

Vasárnapi gyerekzsivaj

Ingyenes mesebirodalom koncertekkel, színes programokkal, játékokkal, előadásokkal.

A főváros egyik közkedvelt nyitott koncerthelyszíne számos hazai és külföldi sztárt vendégül látott már, azonban vasárnapokon a gyermekeké a főszerep, amikor is úgynevezett Pöttömkerté alakul a Budapest Park. Reggeltől késő délutánig ingyenes szórakoztató, játékos és nevelő, illetve tanító programokkal, elfoglaltságokkal készülnek a gyermekek és családjaik számára.

A színpadokon olyan a gyerek körében közkedvelt fellépők követik egymást, mint Veronaki, Mályki bohóc és a Batyu Színház. Mindezalatt egész nap kipróbálhatjátok a testfestést, a csillámtetoválást, illetve a Piatnik interaktív játszóház nyújtotta érdekességeket, valamint a Magyar Vöröskereszt Ifjúsági tagozatánál belekóstolhattok arcfestés és a kézműves foglalkozások örömeibe.

fotó: www.shutterstock.com

fotó: www.shutterstock.com

A szebb és tisztább jövő érdekében a FKF Nonprofit Zrt. környezettudatos játékokkal, ajándékokkal készül, akiknél sok-sok gyermek álmát egy igazi kukásautót lehet kívül-belül megnézni, megmászni, beleülni. Jó tippeket kaphatsz napvédelem témájában az egyik hazai áruházlánc szakembereitől és gyermeked kreativitását is kamatoztathatja a dán építőjáték szigeten.

Fotó: www.shutterstock.com

Fotó: www.shutterstock.com

Az állatok szerelmesei sem maradnak kedvenceik nélkül, hiszen lovagolni is lehet és kisállat simogató is a műsor része, sőt a helyi rendőrség szakértői a biztonságos kerékpározás rejtelmeibe is bevezetik a kicsiket, ráadásul tanuló bringákat is lehet tesztelni. Ha a zene kedvelők úgy érzik kimaradtak volna nem kell félniük, hiszen a HangolÓra elnevezésű programon hangszerek kipróbálásra is lehetőség nyílik. A legmodernebb játszóterek is rendelkezésre állnak a szórakozáshoz a legkisebbektől a nagyobb lurkókig mindenkire gondoltak a kialakításukkor.

A fotó illusztráció. Kép: www.shutterstock.com

A fotó illusztráció. Kép: www.shutterstock.com