Szerelem

Kiderült, hogy hol a legjobb a szex

Néhány napja mi is írtunk arról, hogy mennyire izgalmas a konyhában szexelni. Úgy tűnik, nem is fogtunk mellé az ajánlatunkkal, hiszen most egy orvos is megerősítette, hogy nem épp a hálószoba a legerotikusabb pontja a lakásnak.

Tévedtek mindazok, akik a hálószobára tippeltek, ha a fülledt erotikát kellett valahova elhelyezni. Egy orvos a The Sun hasábjain elárulta, hogy melyik a legforróbb helyiség, ahol szexelhet az ember a lakásban.

fotó: iStock.com/Olena Yakobchuk

fotó: iStock.com/Olena Yakobchuk

Igen-igen, ez csak a lakásról szól, mert azon kívül, még jócskán akadnak izgalmas helyek. Ám a szakértő úgy gondolta, hogy a leggyakrabban mégiscsak az otthonukban bújnak össze a párok. Amikor intim együttlétre kerül sor, a legtöbben a hálószoba biztonságát és kényelmét választják, pedig Dr. Shahzadi Harper szerint nem az a legmegfelelőbb helyiség a szexre, vagy legalábbis nem az egyetlen, ahol izgalmas lehet az együttlét.

A szakértő szerint ugyanis a konyhában is érdemes próbálkozni, és nem kell rögtön a tűzhelyre gondolni. Az egyébként is veszélyes, és sokkal kényelmetlenebb, mint mondjuk a pulton, az asztalon vagy éppen egy széken. A képzeletbeli lista második helyére pedig a fürdőszoba került, ahol lehet a kádat és a zuhanyt is választani. A lényeg, hogy kellően kreatívak legyenek a párok.