Te + Én

Csillagjegyek, akik imádnak randizni

Vannak, akiket a hideg ráz már a randevú szótól is, míg mások szívesen élik át újra, és újra az újdonság és az ismerkedés varázsát. A hozzáállásunkat pedig befolyásolhatják a csillagjegyek is.

A vakrandik korában – értsd az applikációs ismerkedési formákat – nem lehet megúszni, hogy az első találkozó nem valami kényszeredett időeltöltés legyen. Nehéz rögtön egymásra hangolódni, még nehezebb pár perc után eldönteni azt, hogy tetszik, vagy sem. Legalábbis ezt sokan gondolják így, de nem mindenki. Az Ikrek kifejezetten szeretik ezeket a kihívásokat, könnyedén beszélgetnek bármiről, sőt néha még az is előfordul, hogy az ismerkedés hevében nem teljesen őszinték.

Fotó: iStock.com/ Lacheev

Fotó: iStock.com/ Lacheev

A Mérlegek is nagy barátságban vannak a randikkal, szeretik ők maguk kitalálni és megrendezni a randevú minden egyes pillanatát. Előfordul, hogy magát a randit jobban élvezik, mint, ami utána jön.

A Nyilas is imád emberekkel találkozni, megismerkedni. Az első látás élményét többször megélni. Bár ennek a jegynek a szülöttei nem terveznek előre, és amit csak lehet lazán kezelnek, azért ha élvezték a találkozót, gyorsan előállnak a második randi ötlettel is. Érdemes ezt kihasználni.
A Halak viszont inkább kényszerből randizik sokat. Keresi a másik felét, és ezért ha kell egy hét alatt, 4-5 első randin is túlesik. Nem annyira élvezi, mint inkább a siker hajtja. Romantikus jegy, ezért a végtelenségig bízik abban, hogy a kitartása előbb-utóbb meghozza a várt eredményt.