Gyereknevelés

Megújult a Holdudvar park

Modern játszótér, futókör és sportkert, illetve pihenősétány is várja a családokat Óbudán.

Ismét egy közösségi tér modernizálása fejeződött be Budapesten, ezúttal Óbuda egyik ékköve, a Holdudvar kapott új külsőt és bővült tartalommal.

Mióta családom van, méginkább értékelni tudom a sokfunkciós parkokat, és mindig örülök neki, ha egy ilyen hellyel gazdagodik országunk, illetve ha felújítanak egy-egy ilyen közösségi teret. Az óbudai létesítmény minden modern igényt kielégít, így ha gyermekeddel érkezel ide, akkor a réginél nagyobb és sokoldalúbb játszóteret vehet birtokba az utód. A hely jellegzetességein, a mesterséges dombokon különféle csúzdák kínálnak remek lehetőséget a szórakozásra.

Ám amíg a gyermek játszik, és a férjed vagy a nagyszülők vigyáznak rá, addig te hódolhatsz a testmozgás örömeinek a vadiúj futókörön vagy éppen sportkertben. Azonban, ha egyedül érkeznél, olvashatsz a pihenősétány padjain, valamint az sem gond, ha messzebbről bringával jössz, hiszen egy kerékpártároló szigetet is kialakítottak. Hazánkban több millió kutyát tartanak az emberek, ha neked is van, bátran hozd magaddal, ugyanis vele együtt is szívesen látnak a parkban, külön a kutyásoknak elkülönítettek egy területet, ahol póráz nélkül élvezheted a szabadban négylábú kedvenced társaságát.