Csillagok

Jennifer Lopez furcsán számolja a házasságait

Az énekesnő szerint első két házassága nem számít, mert olyan rövidek voltak, így saját számítása szerint csak egyszer volt házas, valójában pedig most készül a negyedikre. Hogy is van ez?

Jennifer Lopez a jövő hónapban betölti az 50-et! Már ez döbbenetes szám, hiszen akár 20 évet is letagadhatna még mindig. Az éveit azonban nem tagadja le, a házasságaival már kicsit más a helyzet.

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő megérkezik a Vanity Fair magazin partijára a 91. Oscar-gála után a kaliforniai Beverly Hills-ben 2019. február 24-én.MTI/AP/Invision/Evan Agostini

Fotó: MTI/AP/Invision/Evan Agostini

JLo először 1997-ben mondta ki a boldogító igent egy kubai pincérnek. Az a frigy még egy évig sem tartott. 2001-ben aztán újra bekötötték a fejét, de a táncos Chris Juddal sem lett életre szóló házassága, igaz az már majdnem elérte az egy évnyi időtartalmat. 2004-ben aztán jött Marc Anthony, aki mellett 10 évig bírta az énekes-színésznő, és úgy tűnt, ő már tényleg az igazi. Ám 2014-ben kiderült, hogy Jennifer számára inkább több nagy Ő is létezik.

Az, hogy házasságait miért is számolja furcsán, arról egy YouTube-videóban beszélt. “Soha nem volt még templomi esküvőm, pedig háromszor házasodtam. Abból az egyik kilenc, a másik 11 hónapig tartott, szóval azok nem is igazán számítanak” – mondta az énekesnő. Mostani párjával, Alex Rodriguezzel egyébként nagy esküvőt szeretnének, és persze templomit. Azért tegyük hozzá, hogy annak a nőnek, akit 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választott jár is a mesebeli esküvő.