Stílus

Fura öltözködési szabályokat írtak elő Ramosék a násznépnek – KÉPEKKEL!

Szombaton kelt egybe Sergio Ramos, a Real Madrid focistája és kedvese, a riporter Pilar Rubio. A Spanyolországban nagy érdeklődéssel kísért eseményen igazi sztárparádé volt; a menyasszony gyönyörű volt, de a színekkel volt egy kis „kavarás”.

A templomi esküvőre egy sevillai templomban került sor, a vacsorára pedig a hátvéd szülőhelyén, Camas-ban tartották. A mintegy félezer meghívott vendégnek a luxuslagzi főszereplői szabályokat írtak elő, amelyek értelmében például érkezéskor le kellett adniuk a mobiltelefonjaikat – illetve a hölgyvendégeknek figyelembe kellett venniük azt az előírást is, hogy nem viselhetnek rózsaszínt, narancssárgát, zöldet, valamint – noha ez alapból elvárható, de az ifjú pár talán nem bízott a vendégek illemtudásában – fehéret, feketét és pirosat sem.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a menyasszony fekete csokorral a kezében vonult az esküvőjére.

A galéria megtekintéséhez kattints a fotóra!

A lakodalmon a talpalávalót az AC/DC „húzta”, ez volt Sergio Ramos ajándéka nejének, aki nagy rajongója a veterán ausztrál zenekarnak. Úgy tudni, az AC/DC 1 millió eurót, átszámítva több mint 320 millió forintot kért a privát fellépésért.

A pár futballsztárokkal és más hírességekkel együtt ünnepelt, az ételekről pedig egy három Michelin-csillagos séf gondoskodott.